Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
Quote:
Originally Posted by minirally
pt mine respectu..daca e iubire,si nu e respect,n-ajungi nimic,decat fraier/a poate
mereu sentimentala...
ma acum depinde cum o dai,daca vrei o relatie de lunga durata si serioasa trebuie sa ai si bani ca sa o intretii(chiar daca se spune ca fara bani se poate,eu nu prea dau mari sperante) dar iti trebuie si respect,ptr ca daca nu ai respect ptr cel de langa tine atunci d c mai stai cu el?
offtopic: Stiu o replica, care imi place foarte mult: "Bani sa fie, ca restul se cumpara" ...
ontopic: In primul rand, trebuie sa fie intelegere, ca fara asta nu ai parte nici de respect si nici de iubire ... Odata ce exista intelegerea intr-un cuplu, o sa fie totul frumos ... Nu poti spune perfect, pt ca nu exista o relatie perfecta ... 2 persoane care se inteleg, se respecta si se iubesc in acelasi timp ... Ideea e sa se ajunga la o cale de mijloc ... atat am avut de spus ... Pt mine e importanta intelegerea intr-o relatie ...
eu zic ca respectul..si restul...se construiesc pe baza lui... e imposibil sa iubesti o persoana fara sa o respecti si sa ai pretenii ca aceea relatie sa dureze....
....daca nu este respect,si o prietenie se duce p ....apa sambetei !!!
in mod normal,daca e respect,nu TREBUIE sa apara si iubirea...dar eu zic,k daca respecti un om,in sensul adevarat al cuvintului..nu are cum sa nu iti fie drag!apoi,daca te si mai atrage fizic,ai pus-o
intrebare buna dau fetele noastre pe aci, parerea mea este ca dragostea vine si pleaca dar respektul tzil creezi, asha ca votez pentru "Respect", ---- dar sa nu uitam si de sex, bani, distractii, anuraje placute si fel de fel de placeri ale vietii asha ca respectativa si iubitiva ca oricum ne ducem toti in pamint he he he .