ai votat masina.. dap.. nimic de zis..
doar.. ca 1 NU AI GASIT UN BARBAT IN TOATA REGULA
2 NU VREI MULTA IMPLICARE you want freedom
3 varsta nu e agrument..
4 prea multe motive ai.. dap 3 se repeta si unu n-are ce cauta
....well,domnu' bodyspeed a fost oracolul din matrix,tre sa admit.
a avut dreptate.
1 nu am gasit barbat in toata regula..pana acum,nu demult.situatia momentan este in felul urmator,pot sa imi las masina,sa urc in tren,ca sa petrec un we cu un barbat,la munte fara masina si culmea,ma simt minunat.
2.linga el nu simt ca libertatea mea ar fi in pericol absolut deloc
3.varsta,intr-adevar nu e un argument
4.si nu mai am nici un motiv...ma simt al naibii de bine cu un barbat!
tin sa precizez,ca si acum imi iubesc masina nespus de mult...dar comparatia intre suzie si el nu isi are rostul.
barbat in toata regula...sa vedem...
este suficient de sigur pe el si increzator ca sa nu fie tiran,posesiv...si destul de inteligent ca sa poate sa fie corect in orice situatie.
sa fie in stare de a respecta un om,daca si el isi doreste sa fie respectat si sa fie indeajuns de curajos sa se joace cu toate cartile pe fata(desi este constient ca e riscant,in cazul in care simte ca este pretios ceea ce poa' sa piarda)
un barbat adevarat stie foarte bine,ca un simplu "te iubesc" nu este o scuza pentru o gramada de magarii...si este in stare sa te faca sa simti asta fara sa iti spuna.
barbatul adevarat nu este mare si puternic...doar te simti in siguranta in bratele lui indiferent de fizic,pentru ca ai incredere in el.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Masina vs. Barbat
Quote:
Originally Posted by Trixi
....well,domnu' bodyspeed a fost oracolul din matrix,tre sa admit.
a avut dreptate.
.. ma faci sa inrosesc
Acum no sa comentez detaliat..nu's asa in my mood
Dar la obiect : Poate ai cautat prea departe , poate e chiar de langa tine (nu acum . dar a fost si momentul asta.. cand chiar a fost langa tine )poate e aici ...poate a scris mai devreme..poate va scrie mai tarziu