... ...va prezint varianta C!!!ai avut profesor bun?ai destula minte k sa inveti?vrind,nevrind te formezi...te conformezi...
femeia aia nu dramatizeaza...si nu se complace deloc she is a real bitch!!!
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: Masina vs. Barbat
Quote:
Originally Posted by Clauditza
Cat de mult poti sa iubesti sa ii suporti greselile?(de orice fel ar fi ele)
Eu stiu cat de mult ... dar va spun ca nu merita!Odata ce a luat-o pe alta cale decat tine nu o sa il mai aduci inapoi
evident ca nu merita sa te injosesti pentru un om care nu te respecta....
sunt greseli care se iarta si greseli care nu pot fi iertate orice ar fi...
din punctul asta de vedere...masina nu te raneste...dar totusi...nu dormi noaptea in pat cu masina...ar fi cam aiurea
bey.....deci cum s-a zis.... eu is fata.... tune_akj e tot fata.... deci.... gata cu remarcile astea.... okay???.... sau daca nu suntem "Scumpika, dulcika" nu suntem fete....??
referitor la chestia: "cum il cresti asha il ai".... nika mai adevarat..... conteaza foarte mult sa te impui... dar nu sa tzipi sau chestii de-astea.... shi daca te iubeshte, barbatul n-o sa fie gelos pe mashina.... dimpotriva, o sa vrea sa te ajute s-o faci mai frumoasa, sa pui aia-aia pe ea fiindca shtie ca asta te face fericita.... shi el vrea sa te vada fericita.... it goes without saying ca shi tu trebuie sa-i suportzi hobby-urile shi din cand in cand makar sa storci un pic de atentzie pentru ce face el akolo....
bey.....deci cum s-a zis.... eu is fata.... tune_akj e tot fata.... deci.... gata cu remarcile astea.... okay???.... sau daca nu suntem "Scumpika, dulcika" nu suntem fete....??
chill mujer, rectificasem greseala
oricum, ideea era la general, nu ma legam de voi doua