Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-07-04, 12:03   #1
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default SEXUL FRUMOS @ 4TUNING FORUM

Pentru ca incep sa apara din ce in ce mai multe fete pe forum, e nevoie de o rubrica speciala pentru ele, in care sa zica un cuvant doua despre ele... o poza doua... trei cu ele... pe scurt... sa se prezinte, GIRLS ONLY! mesajele baetzilor vor fi shterse
In final... tzin sa le multzumesc fetelor care se prezinta

PS & Offtopic
Ideea a fot a lui n0namee (ca sa nu zica ca i-l fur )
tekno is offline  
Old 01-08-04, 02:32   #2
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: SEXUL FRUMOS @ 4TUNING FORUM

Da.. kiar convenabil pt. voi Variante moderna a \"asl\"ului dar cu mai multe amanunte ca ala e aproape continut in profile

Quote:
Originally Posted by \"tekno\"
Pentru ca incep sa apara din ce in ce mai multe fete pe forum, e nevoie de o rubrica speciala pentru ele in care sa zica un cuvant doua despre ele... o poza doua... trei cu ele... pe scurt... sa se prezinte
Prezentare, poze.. daca se poate si dimensiuni si statut social ) Si urmatoarea miscare va fii sa descriem ce vrem sa facem noi pt. umanitate/comunitate.. ca la miss

Ar mai lipsi dup`aia o rubrica de \"Matrimoniale\" si compatibilitati.. ca doar avem aceleasi pasiuni nu [aproape]?
La capitolu` asta mi`ar conveni.. I`m still married.. stau si \"arbitrez\" posibilitatile )

Quote:
mesajele baetzilor vor fi shterse
ASta ca sa fiti siguri ca nu ne inhibati? N`are farmec daca noi nu vedem comentariile

Hm.. mishto idee.. sa ne faceti un topic separat unde sa nu va mai stresam pe voi cu parerile noastre legate de subiecte `masculine` Adica sa palavragim aici in voie ca nu ne deranjeaza nimeni
Dar daca se poate sa palavragim cu poza!! :-\"

tekno: OFFTOPIC!!!
TranceGirl is offline  
Old 01-08-04, 13:33   #3
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Nu le convine! Ha ha ha! TranceGirl de marimea cupei la sutien ai mentionat? Parca era vb de masini...Ce`am putea sa zicem despre noi care kiar sa fie interesant? Suntem innebunite dupa masini/curse/viteza. Punct!
Carmen is offline  
Old 01-08-04, 13:46   #4
Dogg

Stage 2

Dogg's Avatar

simt nevoia sa scot la iveala misoginul din mine si sa ti-l arat!
ce te face sa crezi ca sunt atat de interesante femeile?
aici e un forum de masini unde oamenii vorbesc despre masini iar femeile sunt accesorii ale masinilor care la randul lor sunt accesorii ale baietilor
aici se face tuning pt masini si se cauta/discuta despre/cumpara praguri,spoilere,eleroane,turbine
filtre muzici si etc pt masini.
daca vroiam sa ne preparam femeile cauta/discuta despre/cumpara bijuterii fustite pantofi asortati cu gentutze si etc

Dogg is offline  
Old 01-08-04, 13:54   #5
Dogg

Stage 2

Dogg's Avatar

Default Re:

acum,sa bag misoginul la loc uite ,ia aici un link sa vezi cam despre ce ar fi vorba
http://www.motociclism.ro/forum/inde...76&showforum=9
Dogg is offline  
Old 01-08-04, 13:59   #6
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Dogg\"
simt nevoia sa scot la iveala misoginul din mine si sa ti-l arat!
Si ce`o sa faci? Ramai cu el pe afara?
Am zis \"interesant\" la modu` sa n`o ardem pe aici cu banalitati. Dar poti sa fii misogin in continuare, iti dau io voie! Like I`d care!
Carmen is offline  
Old 01-08-04, 14:02   #7
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

Dogg te sfatuiesc sa te duci la cu totu alte topicuri care vorbesc NUMAI despre ce te intereseaza pe tine, preferabil acolo unde nu vorbec fete.. ca in generasl accesorile nu vorbesc !
Daca e un forum de masini si vrei sa vorbesti numai despre masini ce cauti la \"femei\" ? Sau te`ai gandit ca gaseshti o firma de accesorii care `monteaza` si femei pe masini ?!
Sorry pt. offtopic..

BTW tekno, mai sus vorbeam DESPRE TOPICUL ASTA nu despre altul
Quote:
in care sa zica un cuvant doua despre ele..
palavrageala fiind cuvintele alea pe care sa le zicem despre noi
Se pare ca trebuie sa fiu mai explicita...
TranceGirl is offline  
Old 01-08-04, 23:38   #8
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Asta nu era ideia mea despre rahatul asta ce a iesit aici! Am insistat pe faptul ca sa va prezentati pentru ca exista diferite topicuri de genul identitati! Si acolo ne-am prezentat fiecare si ne-am prezentat masinile si restul!!! Si v-am vazut pozele si prezentarile prin diferite topicuri! Ideia era de o centralizare! Sincer nu ma intereseaza marimea cupei si cat aveti la picior! Vroiam sa va prezentati pentru ca sa dovediti ca exista si altceva in afara de proaste si curve si accesorii!

Moderatorii ... poate stergem tot si o luam de la capat???
n0namee is offline  
Old 02-08-04, 01:08   #9
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

DEOCAMDATA TOPICU' E INCHIS PT CA SE DELIREAZA PREA MULT!!!
tekno is offline  
Old 05-10-04, 05:37   #10
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

INCHIS, DAR ABUZEZ DE FAPTUL CA EU POT SCRIE CHIAR DACA E INCHIS ... iertare...

tari fetele...
cine mai zice bancuri depreciative cu femei il trimit sa citeasca topicul asta...

pe cand o fata moderator?
intereseaza pe cineva?
trance?
Gratzian is offline  
Old 21-10-04, 04:53   #11
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

redeschis... nu era inchis de mine..... chiar, de cine?
Gratzian is offline  
Old 21-10-04, 12:56   #12
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

de mine
tekno is offline  
Old 21-10-04, 16:28   #13
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

..pentru ca.. ai fost dezamagit ca nu au aparut pozele sperate cu fetele de pe forum ?
Mmm.. sorry to dissapoint u.. dar poate unele fete considera ca pot fii `caracterizate` mult mai bine prin alte criterii mai relevante.. nu prin poze

Anyway.. pt. cine `rasfoieste` forumul se gasesc multe poze si pe alte topicuri.. pacat ca putine care sa sustina si posibila imagine de racing a fetelor [de care sa ne dovedim capabile pe un forum legat de acest sport].. nu neaparat [numai] de fotomodele .. sau macar sa fie both
TranceGirl is offline  
Old 21-10-04, 18:15   #14
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

aha .... cu totii vrem mai multe FEMEIIII PE FORUM SI LA INTALNIRILE SI CURSELE DIN TARA ..
aha femeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... sau feteeeeeeeeeeeeeeeeeeee sau ce vreti voiiiiiiiiiiiii
IS 18 BOG is offline  
Old 21-10-04, 18:52   #15
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TranceGirl\"
..pentru ca.. ai fost dezamagit ca nu au aparut pozele sperate cu fetele de pe forum ?
Mmm.. sorry to dissapoint u.. dar poate unele fete considera ca pot fii `caracterizate` mult mai bine prin alte criterii mai relevante.. nu prin poze :
nope... nu de-aia l-am inchis... l-am inchis pt ca n0namee o zis ca nu o ieshit cum o vrut el poze am tot vazt prin forum... cu majoritatea dintre voi... ce sa zic... have fun
tekno is offline  
Closed Thread

Posting Rules