![]() |
SEXUL FRUMOS @ 4TUNING FORUM
Pentru ca incep sa apara din ce in ce mai multe fete pe forum, e nevoie de o rubrica speciala pentru ele, in care sa zica un cuvant doua despre ele... o poza doua... trei cu ele... pe scurt... sa se prezinte, GIRLS ONLY! :weee: mesajele baetzilor vor fi shterse
In final... tzin sa le multzumesc fetelor care se prezinta :mrhappy: :flower: :bunch: :bunch: :bunch: :flower: PS & Offtopic Ideea a fot a lui n0namee (ca sa nu zica ca i-l fur :D) |
Re: SEXUL FRUMOS @ 4TUNING FORUM
Da.. kiar convenabil pt. voi :roll: Variante moderna a \"asl\"ului dar cu mai multe amanunte ca ala e aproape continut in profile :roll:
Quote:
Ar mai lipsi dup`aia o rubrica de \"Matrimoniale\" si compatibilitati.. ca doar avem aceleasi pasiuni nu [aproape:p]? :lol: 8) :lol: :roll: La capitolu` asta mi`ar conveni.. I`m still married.. stau si \"arbitrez\" posibilitatile :)) :lol: :evil_laug :doh: Quote:
Hm.. mishto idee.. sa ne faceti un topic separat unde sa nu va mai stresam pe voi cu parerile noastre legate de subiecte `masculine` :p Adica sa palavragim aici in voie ca nu ne deranjeaza nimeni :roll: :wink: Dar daca se poate sa palavragim cu poza!! :D :-\" :lol: :roll: tekno: OFFTOPIC!!! |
:evil_laug Nu le convine! Ha ha ha! TranceGirl de marimea cupei la sutien ai mentionat? :twisted: Parca era vb de masini...Ce`am putea sa zicem despre noi care kiar sa fie interesant? Suntem innebunite dupa masini/curse/viteza. Punct!
|
simt nevoia sa scot la iveala misoginul din mine si sa ti-l arat! :bat:
ce te face sa crezi ca sunt atat de interesante femeile? aici e un forum de masini unde oamenii vorbesc despre masini iar femeile sunt accesorii ale masinilor care la randul lor sunt accesorii ale baietilor aici se face tuning pt masini si se cauta/discuta despre/cumpara praguri,spoilere,eleroane,turbine filtre muzici si etc pt masini. daca vroiam sa ne preparam femeile cauta/discuta despre/cumpara bijuterii fustite pantofi asortati cu gentutze si etc :writers_b :pistoles: |
Re:
acum,sa bag misoginul la loc :censored: uite ,ia aici un link sa vezi cam despre ce ar fi vorba
http://www.motociclism.ro/forum/inde...76&showforum=9 |
Re:
Quote:
Am zis \"interesant\" la modu` sa n`o ardem pe aici cu banalitati. Dar poti sa fii misogin in continuare, iti dau io voie! Like I`d care! :twisted: |
Dogg te sfatuiesc sa te duci la cu totu alte topicuri care vorbesc NUMAI despre ce te intereseaza pe tine, preferabil acolo unde nu vorbec fete.. ca in generasl accesorile nu vorbesc !
Daca e un forum de masini si vrei sa vorbesti numai despre masini ce cauti la \"femei\" ? Sau te`ai gandit ca gaseshti o firma de accesorii care `monteaza` si femei pe masini ?! Sorry pt. offtopic.. BTW tekno, mai sus vorbeam DESPRE TOPICUL ASTA nu despre altul Quote:
Se pare ca trebuie sa fiu mai explicita... :roll: |
:cry: Asta nu era ideia mea despre rahatul asta ce a iesit aici! Am insistat pe faptul ca sa va prezentati pentru ca exista diferite topicuri de genul identitati! Si acolo ne-am prezentat fiecare si ne-am prezentat masinile si restul!!! Si v-am vazut pozele si prezentarile prin diferite topicuri! Ideia era de o centralizare! Sincer nu ma intereseaza marimea cupei si cat aveti la picior! Vroiam sa va prezentati pentru ca sa dovediti ca exista si altceva in afara de proaste si curve si accesorii!
Moderatorii ... poate stergem tot si o luam de la capat??? |
DEOCAMDATA TOPICU' E INCHIS PT CA SE DELIREAZA PREA MULT!!!
|
INCHIS, DAR ABUZEZ DE FAPTUL CA EU POT SCRIE CHIAR DACA E INCHIS ... iertare...
tari fetele... cine mai zice bancuri depreciative cu femei il trimit sa citeasca topicul asta... pe cand o fata moderator? intereseaza pe cineva? trance? |
redeschis... nu era inchis de mine..... chiar, de cine?
|
de mine :D
|
..pentru ca.. ai fost dezamagit ca nu au aparut pozele sperate cu fetele de pe forum ? :lol:
Mmm.. sorry to dissapoint u.. dar poate unele fete considera ca pot fii `caracterizate` mult mai bine prin alte criterii mai relevante.. nu prin poze :wink: Anyway.. pt. cine `rasfoieste` forumul se gasesc multe poze si pe alte topicuri.. pacat ca putine care sa sustina si posibila imagine de racing a fetelor [de care sa ne dovedim capabile pe un forum legat de acest sport].. nu neaparat [numai] de fotomodele :lol: :roll: .. sau macar sa fie both :lol: |
aha .... cu totii vrem mai multe FEMEIIII PE FORUM SI LA INTALNIRILE SI CURSELE DIN TARA ..
aha femeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... sau feteeeeeeeeeeeeeeeeeeee sau ce vreti voiiiiiiiiiiiii |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning