oricat de nervos si dezamagit si tradat ... in femeie sa nu dai.
mai bine iti iei un sac de box decat sa dai intr-o persoana mai slaba ca tine.
femeia de azi se face din vorbe nu din palme
sa le "bati" la jocul lor
femeia e slaba?... la fizic poate...da la psihologie nu as prea zice...analizeaza istoria lumii...cea mai apropiata, a romaniei...elena l-a innebunit pe ceausescu si ceausescu a facut tot ce a vrut elena...,EVA BRAUN pe hitler si multi altii...s-au dus razboaie si au murit milioane de oameni pentru o femeie...si nu imi ziceti ca asta e prostie, cand iti sacrifici o intreaga armata pentru o femeie...si etc...studiaza istoria lumii foarte atent sa vezi pentru ce au fost cele mai mari conflicte:FEMEIA si RELIGIA
da ... slaba fizic m-am referit.
si cum ziceam ... ca sa te ridici peste nivelul ei ... trebuie sa o "bati" la propriul ei joc ... de cuvinte si gandire
well..daca admiti ca superioritatea femeii consta in psihicul ei,atunci crezi ca daca te impui prin forta rezolvi ceva???? ete scartz!!!!
anyway..semenii se aduna... cu asa atitudine iti vei gasi evident o femeie minunata!!!
spark,mustang..lasati baiatul in pace!
Bea...tie ti-ar placea ca iubitul tau pentru care ai da orice sa te tradeze?mie imi place mult la o persoana loialitatea si lipsa de minciuna...ete cand iesi din bloc si mergi pe str 1 din 20 de femei mint...si etc...de fapt sti tu cum ii...is foarte putine femei care is loiale unui barbat
aoleu!!!
ai dreptate!barbatii sunt cei mai vestiti despre "loialitatea" lor fata de femei!!!
te asigur,ca in acest caz,pana acum trebuia sa ucid in bataie tatal copilului meu,cel putin de 20 de ori!!!si stii de ce nu am facut-o?nicidecum nu de aia ca nu aveam curaj (cine ma cunoaste stie ca sunt sarita rau) ci pentru ca nu este o solutie!!!!
crede-ma,ca roata se intoarce!acum ceva timp mi-a facut niste scheme de nici in filme nu vezi...plingeam..si nu stiam ca am facut de fapt curs intensiv de pregatire.azi el plinge.si ii pare nespus de rau..poti sa ma crezi pe cuvint!
aoleu!!!
ai dreptate!barbatii sunt cei mai vestiti despre "loialitatea" lor fata de femei!!!
te asigur,ca in acest caz,pana acum trebuia sa ucid in bataie tatal copilului meu,cel putin de 20 de ori!!!si stii de ce nu am facut-o?nicidecum nu de aia ca nu aveam curaj (cine ma cunoaste stie ca sunt sarita rau) ci pentru ca nu este o solutie!!!!
crede-ma,ca roata se intoarce!acum ceva timp mi-a facut niste scheme de nici in filme nu vezi...plingeam..si nu stiam ca am facut de fapt curs intensiv de pregatire.azi el plinge.si ii pare nespus de rau..poti sa ma crezi pe cuvint!
Cred ca...mi-ai dat de gandit...sa iti traiasca copilu...incearca sa il cresti fara certuri in familie si alte chestii de genu asta...ca atunci o sa ajunga ca si mine...Peace>-
ms frumos! ma bucur ca te-ai pus pe ginduri!
deci,oameni buni..de ce iubiti femeile???
pentru ca azi mori de chin...si miine ea te face cel mai fericit de pe lume???
scurt pe doi...sunt te acord,ca femeia te chinuie de iti pierzi mintile..pentru ca o lasi aproape de tine!dar faci asta,pentru ca doar asa ai sanse sa traiesti si extazul cu ea
am pe cineva drag...are in cap numai admisie,volanta,turbo...a avut norocul sa conduca masini exotice...dar dupa spusele lui,cu o femeie a trait cea mai tare experienta...si l-am crezut.
hmmm.... pai stand si analizand, tot ce se intampla, toate actiunile noastre au la baza 2 motivatii: satisfacerea propriului orgoliu si cucerirea uneia sau mai multor femei, deci evident ca si placerea cea mai mare o vom simti doar atunci cand ne satisfacem una din cele 2 motivatii: cand ne mangaiem orgoliul si cand cucerim femeia...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Quote:
Originally Posted by aleks
hmmm.... pai stand si analizand, tot ce se intampla, toate actiunile noastre au la baza 2 motivatii: satisfacerea propriului orgoliu si cucerirea uneia sau mai multor femei, deci evident ca si placerea cea mai mare o vom simti doar atunci cand ne satisfacem una din cele 2 motivatii: cand ne mangaiem orgoliul si cand cucerim femeia...
Si cand esti in postura de a alege...aici iti dai seama care dintre cele 2 motivati...te vor face cu adevarat sa iei hotararea cea care ne face sa ne simtim..fff. bine ..conform spuselor lui bea69
eeeeeeee.....cucerirea femeii/lor nu este cumva egal cu mangaierea orgoliului???
Ce te mai faci cu cei care sunt pe invers?
Eu cred ca toate actiunile noastre au, de fapt, la baza o singura motivatie, si anume placerea. Exista barbati care simt o placere mai mare cand conduc un Maseratti, decat atunci cand iubesc o femeie (sau sunt iubiti). Acelasi lucru este valabil si pt femei.