cred ,ca si tu esti de acord cu mine,ca femeile nu sunt vestite ca ar trece imediat la fapte....
am vrut sa subliniez,ca inainte in mod cert au incercat ele sa deie de inteles ca nu le convine situatia,si abia atunci au trecut la fapte cind au pierdut ultima speranta ca se poate rezolva situatia...cel putin eu asta am vazut in multe cazuri...
Dar cand tipul da tot pentru tipa, iar ea il calca in picioare ?
Si el incearca sa ii deschida ochii ?
in primul rind..mai las-o dreq si nu te tot chinui sa-i deschizi ochii,ca ceea ce crezi tu ca ar fi bine pentru ea,nu inseamna neaparat ca isi doreste si ea...
in al doilea rind,te calca in picioare daca o lasi sa te calce...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Quote:
Originally Posted by aleks
mda, bine zis, cum o inveti asa o ai... si e valabila regula de pe ambele laturi ale baricadei...
Asa este.Dar cred ca asta se poate 'aplica' doar in cazul in care unul din cei doi este mai novice..pentru ca o data ce devii experimentat treci prin anumite situatii etc cam greu sa mai lasi pe cineva sa te 'domine' sau sa-ti spuna ce cum sa faci,cum sa te comporti;deja este mai dificil sa schimbi caracterul persoanei...dar nu imposibil desigur...
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Quote:
Originally Posted by ~Ada~
Asa este.Dar cred ca asta se poate 'aplica' doar in cazul in care unul din cei doi este mai novice..pentru ca o data ce devii experimentat treci prin anumite situatii etc cam greu sa mai lasi pe cineva sa te 'domine' sau sa-ti spuna ce cum sa faci,cum sa te comporti;deja este mai dificil sa schimbi caracterul persoanei...dar nu imposibil desigur...
poti sa l schimbi(in bine) daca are un caracter maleabil...daca nu...neeeext...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
NEEEEXT ... Asa o tin eu. =))
Tu o tii prea des cu NEXT
Sper sa-ti vina vremea cat de curand...
D-abia astept sa citesc postul la "cum agati o fata" in care o sa ne povestesti cum ai intalnit o fata pe gustul tau etc