nu de haine sau look... ci pur si simplu ... are acel ceva care ne face sa credem ca e fitos...
Acel ceva se numeste, din punctul meu de vedere, atitudine, iar asta nu inseamna nicidecum ca un om e fitzos. Primele 2 poze si cea de-a 4-a imi dau senzatia ca tipa e ceva manechin, fotomodel, etc. si... se-ntelege de ce pare "fitzoasa".
well,nai treaba,orice.....si,cu fatuca in cauza,stai blinda,nu`iau engros,doar la kila`))...asa ca `si poate vedea linistita de relatia inter-statala,atata timp cat imi fac si eu treaba cu ea)))
Eu ma refer la haine ... toata lumea are geci cu puf deala sau cei ala ... moda asta ... La aspect nu e genu meu ... Tipa nu cred ca e model ... fotograful a " prelucrat " putin pozele la contrast , luminozitate ...Si cortina din fundal iti da impresia ca pozele au fost facute la un salon foto !
adik?ce vrei sa zici?ce vrei sa stii?nu prea inteleg. e o amica d a mea, e mortala a fost model la mai multe case d moda, 92/62/92
vroiam sa mai pun o poza dar imi merge super greu..
well.....ce mai sti de ea,ca de masurat,las ca`o masor eu de suuus pinaaa joss)
Quote:
Originally Posted by claudiu lucian
da...ma rog, in pozele alea nu prea a iesit bne la fatza, dar e o papusik
# bogdan' , dak e ceva interesant ce putem sa comentam?? noi sntem mult mai indulgenti k tne, asa am inteles eu d la u, pai si dak u dak le selectezi asa...nu avem ce comenta. eu unul snt fair-play
hactocar ce buna`i doda!!!
@czr`u ....cunosti materialul bag seama,l`ai probat?!
bogdan...fara suparare... dar la ce ai zis tu cand ai intrat pe acest topic mie cel putin mi-a dat de inteles ca faci parte din partea superioara a baietilor(cu super femei)... si din ce arati acum dai dovada de normalitate ca toti de aici! ba mai mult,sunt poze cu fete mult mai misto decat ce ai pus tu,dar nici ce ai pus tu nu e de ignorat