ma nu mai pune poze cu ea fakerule, ca am fost si am intrebato daca il cunoaste pe bogdan...ce bogdan? zic de la hunedoara si a zis ca nu te cunoaste asa ca laso mai incet cu aburelile
ma nu mai pune poze cu ea fakerule, ca am fost si am intrebato daca il cunoaste pe bogdan...ce bogdan? zic de la hunedoara si a zis ca nu te cunoaste asa ca laso mai incet cu aburelile
=)) piry in action ) am vazut-o si eu intr-o seara prin obsesion
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
cand ma fac mare vreau sa-mi fac si eu o gagica blonda daca mai apuc .. k pana acuma am avut numa roshcate si brunete ... nici una blonda .. bine am avut blonda .. dar era blonda la minte
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by Piry
Ai drepate piry ,cum spui tu! am confundato cu altcineva ... nu te supara frate...
Tu sti mai bine !