Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
Quote:
Originally Posted by AleXXL
:d :d
in 2068 ... daca ma iau dupa poza are ... 20 22 de ani cel mult .. am zis cel mult .. tinant cont de faptul k poza e facuta in 2068 ea ink nu e nascuta .. oricum o sa iasa o fata frumoasa in 2048 ..
in 2068 ... daca ma iau dupa poza are ... 20 22 de ani cel mult .. am zis cel mult .. tinant cont de faptul k poza e facuta in 2068 ea ink nu e nascuta .. oricum o sa iasa o fata frumoasa in 2048 ..
deci .. lol de numa` ...
ce deduceri matematice mai stii face ...
da` aiai mai nou se afiseaza si fetele care nu s-o nascut inca ?
ca faine fete o sa fie in viitor
deci eu nu mai pot de ras ...
mama...ce ai observat`o ... eu abia acuma am vazut ) ... ai un ochi bun shi vad ca eshti bun la mare ... ai fost cumva olimpic ?!
...
revenim la topic
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
daca iti spun k am ramas corijent de vre`o 2 ori .. nu ai sa ma crezi .. hahaha ... de obicei analizez toate detaliile unei poze .. atat fata cat si mediul inconjurator
psycho, sa stii, am vazut kestia asta... tu observi intotdeauna detalii pe care, de multe ori, kiar si cand le spui, tot mai stau sa le caut pe poza putin...
ai spirit de observatie...
si asta o sa ne ajute in afaceri, dak ai oki si la ... produse cum ai la poze...
esti tare oricum