guys, i have 2 make a confession..
din plictiseala am facut un gest.. mm.. prostesc.. adica.. am postat poze cu o amica.. si am zis ca.. e altceva
ideea e ca acum.. a vazut iubita mea.. si.. normal.. s`a suparat.. si vreau sa imi cer scuze public fata de voi si fata de ea (e pe forum) si sa va promit ca nu se mai intampla.
Deci, ea e micutza mea.. si o iubesc!!!
frate ai grija cum o mai faci asa...ca o sa iti para rau...stiu cum sunt fomeile
take care...e bine ca ai recunoscut :P
oke`, notat, it won`t happen again
Quote:
Originally Posted by \"Edd\"
man ejti tare lasa ca sigur nu ejti tu singurul... oricum.... nu imi vine sa cred ca, ti-a iesit faza cu tipa asta.... ejti perseverent si iti iese... ^^ dar cam departe wa :P
de observat si notat este faptul k rata d-nului psycho (kre in trecut posta adesea la \"Femei\" a scazut ingrijorator de cand si-a facut aparitia d-nishoara little devil ...
ps :faceti cu randul ?????
(was only a joke)
de observat si notat este faptul k rata d-nului psycho (kre in trecut posta adesea la \"Femei\" a scazut ingrijorator de cand si-a facut aparitia d-nishoara little devil ...
(was only a joke)
.....las k o sa`si revina nu ia mers calculatoru` ...
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"BlueEyes\"
(was only a joke)
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"BlueEyes\"
(was only a joke)