Re: Cum scapi de unul/una care te sacaie rau de tot?
iha am si eu o problema cu o tipa care nu are toate piulitele la cap , am fost cu ea ceva vreme si am observat ca nu-i de mine , si i-am dat papucii , Luni am avut un conflict / un schimb de replici cu actualul ei ( din motivele noastre ) si se gaseste ea sa vina la intalnirea noastra cu vro 6 hojmalai sa incerce sa ma puna la respect , cauta orice motiv sa se razbune pe mine , nu-i merge , dar totusi imi vine sa-i dau un sut in fund mananca si cacao .. "unde nu-i cap , vai de picioare " ma enervez de multe ori si incerc sa o ignor stiu ca prin violenta nu rezolv nimic , dar nu inceteaza fraaaaate
Quote:
Originally Posted by sek00
iha am si eu o problema cu o tipa care nu are toate piulitele la cap , am fost cu ea ceva vreme si am observat ca nu-i de mine , si i-am dat papucii , Luni am avut un conflict / un schimb de replici cu actualul ei ( din motivele noastre ) si se gaseste ea sa vina la intalnirea noastra cu vro 6 hojmalai sa incerce sa ma puna la respect , cauta orice motiv sa se razbune pe mine , nu-i merge , dar totusi imi vine sa-i dau un sut in fund mananca si cacao .. "unde nu-i cap , vai de picioare " ma enervez de multe ori si incerc sa o ignor stiu ca prin violenta nu rezolv nimic , dar nu inceteaza fraaaaate
poi ...ca sa primesti niste sfaturi utile,da si u mai multe detalii.de ce sa ajuns in situatia asta?..etc...etc...
Quote:
Originally Posted by midnight_rider
Am deschis subiectul asta pentru a afla ideile voastre despre situatia in care se gaseste unul/una care va scoate din sarite(telefoane, mail-uri, s.a.), asta dupa ce s-a terminat absolut totul intre voi (situatie in care ma aflu eu acum, doar ca despartirea a avut loc acum 2 ani). Deci sfaturi?
nu am citit toate posturile, dar ---> IGNORE total... mailuri, sms, tel, vizite ----> IGNORE !!!
o sa fie greu ceva timp sa te abtii de la a-i raspunde, dar pana la urma e spre binele tau
bafta
Nu am citit toate posturile dar, cum gandea si Sasha, parerea mea deasemeni in 4 cuvinte : Tacerea este de aur... (proverb).
PS. Ati vazut cum tace Irinel printre reporteri ?
Quote:
Originally Posted by rpopescu
Nu am citit toate posturile dar, cum gandea si Sasha, parerea mea deasemeni in 4 cuvinte : Tacerea este de aur... (proverb).
PS. Ati vazut cum tace Irinel printre reporteri ?