Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
..cine stie cunoaste aleg ultima varianta de raspuns .....
d c nu le alegi pe toate ??? pai degeaba ai un barbat pe care-l iubesti u dar el nu te iubesc sau degeaba ai dragoste daca nu ai bani nici sa treci strada , exemplele pot continua : !
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Quote:
Originally Posted by DolusD
d c nu le alegi pe toate ??? pai degeaba ai un barbat pe care-l iubesti u dar el nu te iubesc sau degeaba ai dragoste daca nu ai bani nici sa treci strada , exemplele pot continua : !
Fata are o defectiune cu ala.Si nici el nu e in toate skemele
Daca e omu defect e defect nu poti sa-i spui de ce...
Quote:
Originally Posted by d3vilish_lips
bataie bataie ptr tine auzi am o defectiune el posibil eu nu sa vezi ce omor imi iau akum
El e f normal.Toti suntem la fel de sariti si ne e frica de angajamente.Dar femeia care sa ma suporte pe mine 8 ani fara shaiba pe deshte trebuie sa fie defecta rau.La asta ma refer.
....nah,cred k p tema asta,am putea organiza olimpiada aici p 4tuning...am avea participanti din abundenta!!!! de fapt,ala kre zice k e normal,ar trebui numit din start cistigator!!!!!
Unele vor numai sex, altele vor o relatie serioasa (dar de multe ori dureaza putin, ca fata are pitici la creier), altele sunt curve dar stiu sa ascunda foarte bine treaba asta si daca nu esti atent o iei urat de tot.
Femeia e ca la loterie. Ai luat lozul si vezi ce-ai castigat. De cele mai multe ori e necastigator, dar e deja prea tarziu, te-a imbarligat, ti-a bagat shaiba pe deget si acum vorbesti cu prietenii doar la munca sau pe net cand e ea la bucatarie sau cand se uita la vreun film.
E greu cu femeile...
Quote:
Originally Posted by DONU'
Unele vor numai sex, altele vor o relatie serioasa (dar de multe ori dureaza putin, ca fata are pitici la creier), altele sunt curve dar stiu sa ascunda foarte bine treaba asta si daca nu esti atent o iei urat de tot.
Femeia e ca la loterie. Ai luat lozul si vezi ce-ai castigat. De cele mai multe ori e necastigator, dar e deja prea tarziu, te-a imbarligat, ti-a bagat shaiba pe deget si acum vorbesti cu prietenii doar la munca sau pe net cand e ea la bucatarie sau cand se uita la vreun film.
E greu cu femeile...
Ne pare rau pentru tine.
Iti suntem alaturi cu totii (cand e ea la bucatarie)