Quote:
Originally Posted by Clauditza
1.daca citeai mai bine am spus k am facut SCOALA pe Matiz!
Si,k fapt divers, nu-mi doresc sa am un Matiz masina personala, tocmai pentru ca asta au majorotatea soferitelor...
2.nu ma dau hard-to-get. Nu am insinuat asa ceva. Cine stie cunoaste! (nu sufar,nu am probleme pe nicaieri)
3.pe forumul asta are oricine dreptul la opinie... nu ma deranjeaza sa ti-o expui! (opinia!)
4.nu ma deranjeaza nici o eventuala discutie... care te va face sa iti schimbi radical parerea. Si daca ai vreo "problema" cu mine... Spune direct!
BAFTA!!!
AAA!! si nu mai te da cocos... Nu ma cunosti!!
|
1 asa asa, bun , startin to enjoy this isht ..
bun,ai facut scoala pe matiz,banuiesc ca deja pilotezi pe ferrari
faptul ca nu-ti doresti matiz din cauza faptului ca asta au majoritatea soferitelor =)) spune multe ..
2 Ah bun ,daca nu te dai hard to get, inseamna ca gesturile care le faci .. ridicatul geamului si schimbatul directiei de mers... arata ca..
3 bine zis, pana in mom. in care ai pus in paranteze (opinia) ... de prost gust
4 singura "problema" care o am cu tine .. e ca ai intrat aici ... in cautare de atentie , si ce-am scris pe celalalt topic .. credeam ca-ti dai seama ca e CLAR vorba de tine .. si cand am zis ca intrebarea ii era adresata lui gabi .. glumeam .. ( ai auzit de sarcasm ? :P ) dar ai picat in plasa...
ma asteptam ..
"AAAAA!!!! Nu ma dau cocosh .... n-am NICI cel mai mic interes sa par ceva , sau altceva in fatza TA , TOCMAI din cauza faptului ca , NU TE CUNOSC ... "
asa.. deci .. ca sa-ti las loc de replica..
esti hard-to-get sau doar suferi la volan ?
( asta ptr cei ce au citit discutiile despre suferindele la volan .. pe alt topic ..--- CINE STIE CUNOASTE! ---- cum ziceai chiar tu scumpo ....
)