in cls a8a niste colegi de ai mei tot singuri si-au facut deasupra barbiei,in spranceana ureche cu ac nou nush de unde ..o mamica era doctorita si a furat fiicasa de la ea ))
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
Originally Posted by aleks
u'r insane
singura?
n-as avea tupeul
nu te-ai infectat, nu te-a durut?
singurul care s-a infectat a fost cel din buric... acum ma cam mananca pielea sa imi fac din nou in buza.. dar lateral de data asta... nu stiu... sa vad.. ma mai gandesc...
dar tot vreau in spranceana..!!
singurul care s-a infectat a fost cel din buric... acum ma cam mananca pielea sa imi fac din nou in buza.. dar lateral de data asta... nu stiu... sa vad.. ma mai gandesc...
dar tot vreau in spranceana..!!
fa-ti in spranceana ...
da' zic sa lasi buza in pace
... caut sa imi fac undeva cat de cat safe.. k e destul de periculos sa iti faci in spranceana... si nu prea ma coafeaza sa'mi fac la mall, la pretul de 150 ron...
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
eo raman la ideea ca ramaneti frumosi / frumoase si fara chestii d'alea bagate peste tot ...
la o adica ... felul de-a fi face 75% o caracterizare a persoanei ... parerea mea
apropo de asta, a fost aseara o emisiune pe REALITY TV ... m-a socat... tipi si tipe foarte multumiti de sine, cu 20-30 de piercuri... una isi pusese 15 piercuri in zona genitala si ... cica inca mai avea loc... OMG!!! whatever...
si eu iti dau dreptate la chestia asta, dar cate unul mic nu strica... eu niciodata n-am avut mai multi cercei deodata.. ori in buza, ori in ureche... nu m-am impopotonat niciodata si nu vreau sa o incep acum!
Da un shurub de 18 cu tot cu piulitza nu isi baga nimeni in limba ?
Sau macar un "carlig" de prins rechinii !!
Anyway ...
Tatuajele sunt Ok ... numai sa nu fie mai mult de 2-3 ... si alea 2-3 sa nu acopere o suprafata de 2/3 din corp ...
Adica sa nu fie 1 tatoo pe tot spatele si sa reprezinte iadul sau mai stiu eu ce cimitire ...
Cu cerceii iar e ok ... dar nu sa fie bagatzi prin toate zonele ... sa aiba vreo 20 prin urechea stanga, 3 in spranceana , 4 in limba ca asta deja e tampenie din punctul meu de vedere ...