1. Nu ma ajuta cu nimic, il fac doar din pura curizitate. Daca nu imi place il dau jos
2. Nu il fac pentru a excita barabtii, il fac din dorinta de a experimenta ceva nou.
3. De ce in clitoris?pentru ca imi plac piercingurile ascunse, in plus de asta nu cred ca ma automutilez atat timp cat imi bucatile alea de fier sa-mi fie bagate-n piele. Atunci cand ma voi plictisi de ele e voi da jos.Si uite partea buna a piercingurilor: nu sunt permanete.Cat despre riscurile infectiilor , nu am avut parte de asa ceva. Si cred ca prin raspunsul 3 ti-am raspuns si la intrebarea 4.
si pentru asta ai venit sa postezi pe un forum auto=)) sau crezi ca asa o sa aprinzi mintile forumistilor?=))=)) foarte tare dezbaterea oricum...n-am ce zice....cel mai interesant subiect de pana acum...not
a postat frate si ea sa se dea mare ca la 16 ai are nu stiu cate gauri + ca vrea domnee sa-si creasca apetitul sexual... baieti, va intereseaza asemenea reclama? eu unu m-as baga
vezi sa nu pici de gay, ti-am spus ca nu-s ok lucrurile acolo
opaaa...
hmmm... ok... NU MAI VREAU FETE CU PIERCING!!! si..., ca sa fie toata treba clara, IMI PLAC FETELE CU TATE, CUR SI PASARICA NATURALA, DE LA MAMA EI
a postat frate si ea sa se dea mare ca la 16 ai are nu stiu cate gauri + ca vrea domnee sa-si creasca apetitul sexual... baieti, va intereseaza asemenea reclama? eu unu m-as baga
saharra draga sa ma anunti cand esti libera !
=)) deci de cand citesc topicul asta rad in nestire...)=))...prea penal...tre sa fii f disperata ca sa-ti faci reclama pe un forum auto=)))))=)))))
hai sa ne intoarcem la ale noastre probleme mai bine:
Quote:
Originally Posted by spiry_moto
ce ziceti de piercinguri si tatuaje? va plac sau nu? daca da..care si in ce locuri? daca nu....de ce?
v-ati face sau aveti deja? in ce locuri?
care sunt mai potrivite pentru o fata si care pentru un baiat?
eu am piercing in ureche..am vrut sa-mi fac tattoo dar aveam programare abia peste 2 luni..si mi-a trecut pt moment sper sa-mi mai fac vreo 3-4 piercinguri pana de craciun