Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
Originally Posted by Andreea_puiutz
E foarte dulce!!De ce nu?
Si gata cu tweety,k il am eu tatuat pe abdomen...
Tatuaje mai am inca trei si intentionez sa-mi mai fac unul...Pirce...hmmm si d-alea 3 bucati
Imi plac...nu e vb deloc de iesit in evidenta...e stresant sa auzi toti taranii cum se excita..."mooooaaaaa,il ai tatuat pe tweeeeeetyyyyyy" sau alte remarci de genul
Tweety sweet and nice dar mai bine il aveai pe Sylvester e mai evil si are nasucul rosu
Adevarul e ca il faci pentru tine...nu pentru tarani lipsiti de respect
E foarte dulce!!De ce nu?
Si gata cu tweety,k il am eu tatuat pe abdomen...
Tatuaje mai am inca trei si intentionez sa-mi mai fac unul...Pirce...hmmm si d-alea 3 bucati
Imi plac...nu e vb deloc de iesit in evidenta...e stresant sa auzi toti taranii cum se excita..."mooooaaaaa,il ai tatuat pe tweeeeeetyyyyyy" sau alte remarci de genul
MAMAAAAAAAA tu chiar ai tatuaj cu tweeeety ???????
Eu am un pierce in buric, un tatuaj deasupra fundului,pe spate (e un tribal) si am mai avut pierce in limba pe care vreau sa mi-l fac din nou....sunt in exces?
Eu am un pierce in buric, un tatuaj deasupra fundului,pe spate (e un tribal) si am mai avut pierce in limba pe care vreau sa mi-l fac din nou....sunt in exces?
nu esti ... tatuajele deasupra fundului sunt chiar sexy la fete :P
Exact aveam limba umflata...si ma durea daca aveam unele miscari mai bruste....a fost o nebunie de prin anii de liceu.....
Cunosc..asa a fost si la mine...in clasa a10-a sau a 11-a nu mai tin minte exact...In orice caz, atunci isi facuse jumate din liceu pierce in limba, era asa...cica semn de unicitate...pe dracu!ca eram ca oile! dar acum mi l-as face din nou sincer.
Cunosc..asa a fost si la mine...in clasa a10-a sau a 11-a nu mai tin minte exact...In orice caz, atunci isi facuse jumate din liceu pierce in limba, era asa...cica semn de unicitate...pe dracu!ca eram ca oile! dar acum mi l-as face din nou sincer.
Si eu ma gandeam la varianta asta...dar deja nu prea imi mai arde la varsta asta....ma gandesc la alte alea....in orice caz fosta prietena mi-a spus ca-i pare rau ca l-am dat jos in perioada cand eram cu ea....Dar asta a fost sa fie.....
eu am un pierce in ureche si poate imi fac unul in sprinceana de tatoos nu se pune probl ca nu pot sa'mi fac deoarece apoi nu mai pot pupa la academia de politie