Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: How about piercing or tattoos?
eu am unpierce in ureche..nu cred ca ma face mai atragator...n'aveam ce face intr-o seara, am contactat o prietena..si m-a gaurit
tatuaj...as vrea sa imi fac unul da nu stiu cu ce...de vreun an de cand ma gandesc la unul nu m-a impresionat niciunul pana acum..cand o sa gasesc un tatuaj ok..o sa il fac
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Eu singurul tatuaj pe care mi l-as face e cu asta mic de aici, dar alta imagine...
Mi-a luat mintile... Il am si in masina, si pe wallpaper, si 2 brelocuri cu el (unul de plus si unul metalic), si la telefon, ca accesoriu, si ca tema pe telefon, si 2 jucarii cu el... Si agenda e cu el... Si pix... Si mai zic??
DAr mi-e ca e FOARTE complicat Si... O sa ma las...
Oricum, asta e sg tattoo pe care mi l-as face
Eu singurul tatuaj pe care mi l-as face e cu asta mic de aici, dar alta imagine...
Mi-a luat mintile... Il am si in masina, si pe wallpaper, si 2 brelocuri cu el (unul de plus si unul metalic), si la telefon, ca accesoriu, si ca tema pe telefon, si 2 jucarii cu el... Si agenda e cu el... Si pix... Si mai zic??
DAr mi-e ca e FOARTE complicat Si... O sa ma las...
Oricum, asta e sg tattoo pe care mi l-as face
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
am si eu o prietena...tweety...e inconjurata de tweety..brelocuri, teme, ceasuri etc etc etc...si are 22 ani...nu stiu daca are si un tatuaj cu tweety?!?!?
am si eu o prietena...tweety...e inconjurata de tweety..brelocuri, teme, ceasuri etc etc etc...si are 22 ani...nu stiu daca are si un tatuaj cu tweety?!?!?
am si eu pe una cu tweety da are 19 ani=)))) tot asa postere maimutoaie prin toata casa... carcasa de la tel... wallpaper...desktop.... brelocuri... in masina ... etc
Treci la curatenie si lasa 4tuningul !
Si lasa tatuajul ala ... ca ti-ar ocupa o mare parte din corp.
Si ... nu o sa mai aiba inteles cand o sa fii femeie la 50 de ani.
Treci la curatenie si lasa 4tuningul !
Si lasa tatuajul ala ... ca ti-ar ocupa o mare parte din corp.
Si ... nu o sa mai aiba inteles cand o sa fii femeie la 50 de ani.
lasa curatzenie k e sarbatoare azi
si de tattoo ... nici eo nu recomand... m`am plictisit de acum de el... si il am de 3 ani....si peste 10 nush ce ma fac :