Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
Psycho ai pus-o te omoara nevasta`ta ....ce mai asta e proba de divortz :P
dah ... am vazut .... stai sa`mi treaca , coshurile de pe fatza .. sa mai cresk de la 1.45 la 1.80 .. si sa malabesc k am 110 kg ... si cred k sunt perfect ptr ea ... bine exeptand faptul k port ochelari cu dioptrie de 8 .. oricum cred k poate peste toate astea si ce`i ami important e k dragostea conteaza
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
dupa cump poti observa si in poza de la avatar ... mi`am lasat barba si mustatza ... dar nu`i problema asta .. problema e sa vedem daca ma acceptzi cu o deficientza la al 3`alea membru .. ( picior ) .... e mai lung decat celelalte 2 ...
dar cum ziceam si mai sus .... cred k dragostea e importanta nu aspectul fizic ... BTW .. am slabit de la 110 kg la 109 numai pentru tine
vedetzi mah .. am iubeshte femeileee ... si e moarte dupe mine ) ...
ce modestie de potarniche ai sa moara bibi...hai ca imi place schimbarea ta de look...se vede ca iti merge rau cu gagicele astea...devilish asa rau l-ai adus pe psycho ?
vedetzi mah .. am iubeshte femeileee ... si e moarte dupe mine ) ...
ce modestie de potarniche ai sa moara bibi...hai ca imi place schimbarea ta de look...se vede ca iti merge rau cu gagicele astea...devilish asa rau l-ai adus pe psycho ?
.....dupa kum a obesrvat toata lumea si le coace singur....eu sunt fata cuminte nu sunt vreo xena ....da dak e asa se rezolva