bun......vreau sa va propun ceva,.......vreau sa aflu care este masina "visurilor voastre".....masina pt care ati da orice s-o aveti.....dak se poate.....(photo)....dar dak nu.....descriere...!!!!!!!!!!
e un topic pt asa ceva! multi acolo au scris .. arunca si u un ochi
depinde acum... te poti referi la masina in adevaratul sens de VIS chiar si pt cei mai bogati oameni , sau te poti referi la o masina de vis pe care ai putea s-o ai dar cu niste eforturi destul de mari... ! de ex. eu spun ca as vrea un BMW seria 6 frumos tunat... dar nu cred ca asta ar fi o masina de vis deoarece oarecum multi si-o permit( ca nu au toti asta e partea a doua.. dar unii si-o permit dar pur si simplu nu o vor si gata) ... Deci pt mine masina de vis e acea masina exotica, sa fie doar una in lume, cea mai tare, cea mai scumpa etc etc.. exista oare leac pt visu meu? nu cred
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: hmmm
masina visurilor mele este si va fi un ford mustang MACHONE, SHELBY, FASTBACK
este masina pe care as da orice sa o am a mea
poze cu cateva dintre aceste exemplare
ce caterinca de topic...vb aici despre ce masini va plac si ce masini nu va plac???
sasha pe bune aici e sectiunea femei nu car styling...hai sa vb despre altceva...daca vrei sa afli parerea unora despre ce masini nu le plac intra aici https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4445-urate-masini.html