un lucru este cert : experienta is spune cuvintul! tuturor ne place sa "ne pierdem timpul " cu o persoana mai trecuta prin viata..k e mai palpitant ...numai k tinerii d azi ....hmmm...au d oferit niste surprize d numa'
hmmm asta suna a apetisant nu? 2 relatii serioase la viata mea, din care una in prezent, amandoua cu fete mai mare, cele mai mici nu merita, spun pe propria expierenta
hmmm asta suna a apetisant nu? 2 relatii serioase la viata mea, din care una in prezent, amandoua cu fete mai mare, cele mai mici nu merita, spun pe propria expierenta
te inseli amarnic
n-ai dat tu de "minora" potrivita
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
te inseli amarnic
n-ai dat tu de "minora" potrivita
tu sa taci, mai... ) ca nu esti cel mai potrivit sa comenteze
Dar in schimb, voi intra eu sigur la corupere... daca nu am intrat de acum doi ani, anul asta parca nu mai scap... ) mai am o luna, si totusi , poate scap...
Dar in schimb, voi intra eu sigur la corupere... daca nu am intrat de acum doi ani, anul asta parca nu mai scap... ) mai am o luna, si totusi , poate scap...
si care credeam ca fetelor le plac baietii mai in varsta...se pare ca m-am inselat...
acu va dati pe carne frageda sau cum?hmmmm...
cum il cheama pe baiat?il cunosc?
faci pariu ???
sunt combinat cu o pustoaica de 15 ani ... nu se numeste corupere ?