eeee....
sa stai cu una ca paris hilton si sa ii cheltui si banii cu voia ei eu nu cred ca ar fi asa naspa
vedeti voi e cu suisuri si coborisuri chestia asta
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"fanete\"
eu unul nu sunt intretinut de fmeie dar .... poate mi-as dori intr-un fel si cei care zic ca aia nu sunt barbati o pot spune si din invidie dar au si dreptate ala este o tirfa masculina, da hai sa va povestesc un caz similar cu un prieten care si in telefon il am \"tirfa\"
a muncit asta in portugalia 2 ani pentru el si viitoarea sotie care i-a mincat toti banii si cind s-a intors acasa avea decat o pereche de adidasi adidas o bluza nike si o pereche de pantaloni de treling nike. a vazut omu' cum sta treaba cu tirfa si intr-un final a lasat-o si s-a angajat pe la danone, de acolo a cunoscut pe cineva, o fata, care i-a zis de un loc de munca la o firma de supraveghere, urmariri, detectivi chestii d'astea. s-a dus omu acolo s-a angajat si acolo a cunoscut o fata, sau de fapt o femeie, care are vreo 35 de ani si s-a cuplat cu ea. femeia are foarte multi bani, atit de multi incat in prima faza i-a dat un renault clio , pe care l-a lovit ea ulterior , si i-a luat.... bmw seria 3, 2005, 0 km .... acum are un copil cu ea s-a mutat la ea la VILA pe nu stiu unde ca uit mereu. ce sa mai s-a aranjat omu... si acum vrea sa isi ia maserati quatoporte (scuze daca nu am scris bine) de 160 000 oiro ....
ce mai poti zice..... voua nu v-ar conveni situatia?
si toate astea s-au intimplat intr-un an si ceva de cind s-a intors el din portugalia
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
mda, nu-i combinatie , deloc , sa ... o arzi cu .. gagica ..
in acelasi anturaj , citand oarecum din seinfeld
sunt 2 lumi diferite ,
ma dau ex. pe mine .. nush de ce .. in fine ..
e sant0s .. care .. e .. sant0s .. cu .. prietenii ...
si ..
e sant0s .. care .. e ... sant0s . . alaturi de.. gagicasa ...
u do NOT want the 2 worlds to colide ... and it`s true , ideal e sa ... o tzii departe de prieteni .. din N motive ..
am si patit-o .. si .. am ajuns la concluzia ... ca .. e mai bine asa ..
cu ... sa zicem ... cateva scapari ...
gen .. sa mai iesi atat cu ea , cat si cu grupul ... rar .. ca sa stea linistita, sa aiba impresia ca stie ce faci . . cat nu esti cu ea ..
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
orice atzi zice, eu nu vreau , cel putin in viitorul apropiat , sa ... o aduc pe EA , oricare ar fi , aproape de anturaj , din .. f multe motive, 1: nu mai poti sa faci nimic, ca afla, dau cu papagalu` baietii .. si fetele ..
2: nu stii niciodata ce se poate intampla si ajungi sa te certi cu prietenii , doamne cat de subtil am zis-o ..
3: nu poti sa te distrezi la fel ,cand e ea, sau poate te distrezi mai bine ,depinde de ea, de cele mai multe ori , nu e bine , iti taie tot chefu , nu mai bea atata, nu mai fuma atata , ahaaa ai dansat cu aia ..
te-ai uitat la aia ...
suna cunoscut ?
mie NU ! de ce ? ca .. nu o iau , petrec singur alaturi de EI ,fara EA , e mai bine , desi ... cateodata, cand simti nevoie Ei , acolo ... o aduci .
p.s il astept / o astept pe cel/cea care-mi va demonstra ca gresesc .... sariti cu argumentele ..