tu vrei o femeie kre sa se multumeasca cu ce ii dai... sanu ceara sa nu pofteasca sa nu vrea absolut nimic!!!!!!!! asa e?
Ce am zis eu si ce ai inteles tu...
1. Femeia perfecta: Fotomodel, bogata, desteapta, muta (pt unii), dama in societate si curva in pat, buna bucatareasa si topita dupa tine NU VA AVEA NIMENI.
2. Daca ar exista o gagica care s-ar potrivi cu ce ni se pare noua a fi aproape de ceea ce cautam, cu siguranta nu o vom avea pentru ca NOI nu suntem suficient de buni pentru ea.
Ce am zis eu si ce ai inteles tu...
1. Femeia perfecta: Fotomodel, bogata, desteapta, muta (pt unii), dama in societate si curva in pat, buna bucatareasa si topita dupa tine NU VA AVEA NIMENI.
2. Daca ar exista o gagica care s-ar potrivi cu ce ni se pare noua a fi aproape de ceea ce cautam, cu siguranta nu o vom avea pentru ca NOI nu suntem suficient de buni pentru ea.
ceea ce am scris eu... nu m`am referit la postu tau anterior... asa cred eu .. k o femiee din asta ti`ar treb si ti`ar placea... kre nu vrea nik altceva dekt minimu nimimului fara sa aiba parerea ei si cerintele ei.....
nu nu ai zis... da asa am inteles eu da poti sa spui.. pt k nici`unul dintre noi nu este in postura sa comeneze despre cealalta persoana...
atunci imi cer scz...