flaviutza_tun: daca te rog voteaza
flaviutza_tun: si si posteaza ceva ,orice
flaviutza_tun: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=14316
flaviutza_tun: noh,vota-shi?
DiJeiPiry: am votat demult
DiJeiPiry: si nu o sa postez numa de dragu tau
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
mai voi chiar sunteti culmea...cum ar fi sa intre si prietenele voastre pe 4tuning? v-ar placea aaah?
e fata de treaba, aca n-o cunoasteti nu mai postati aiurea
N-a spus nimeni ca nu e bine sa avem si fete pe forum. Cat despre cunostintele flaviutei in materie de masini... ma abtin, ca n-am vazut sa impartaseasca cuiva vreuna. Da, poate stie numerele masinilor din Oradea, da' mai mult nu cred.
Sunt si alte fete pe forum care, zic eu, sunt apreciate, da' nu se dau in spectacol ca ea, cu intrebari de genu' \"X e gay?\", \"domnisoara e free, ca eu sunt lesbiana\", etc.
flaviutzo: te-oi simti tu mai importanta, da'... nu cred ca esti
Ceva e dubios la topicu asta... La orice alt Pool nu s-au strans atatea voturi intr-o zi...
Cam cate usere noi s-au facut de ieri pana azi?
Nici knd am participat eu la Mister 4Tuning nu s-au strans atatea voturi...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Piry\"
flaviutza_tun: daca te rog voteaza
flaviutza_tun: si si posteaza ceva ,orice
flaviutza_tun: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=14316
flaviutza_tun: noh,vota-shi?
DiJeiPiry: am votat demult
DiJeiPiry: si nu o sa postez numa de dragu tau
mda...aici cam ai dreptate....
acu' ca tot suntem la capitolul FEMEIA :P ->u kno...dracu sa le mai inteleaga ori a vrut sa faca o gluma, ori vb serios...nici asta nu ai de unde sa stii :P
Apropos... Intr-un alt topic, cineva-mi zicea ca-s \"misogin\"... Cu Carmen (Craiova) am ceva (am avut, da' atunci pareau motive serioase)? B-99-CRB (Bucuresti)? BlueEyes (Constanta)? AMBRA (Arad)? Raspunsul e clar NU! Nu ma luam nici de flaviutza daca nu aveam motive intemeiate, asta e clar.
flavia e o fata normala, care are nevoie de atentie, si daca n-o primeste, stie s-o obtina...
si da, are momentele ei cand e absurda si stresanta, in mod inutil, doar pentru ca nu intelege corect o kestiune, si nu accepta alte argumente decat ale ei.
dar ca om e un om de nota 20, chiar daca e cam aeriana...