nu e de ras...ai fi putut fi tu in locul lui. nu neaparat in afara...dar ar putea sa ti-o faca in oras(sa te lase sa alergi k boul de la un capat laaltu al orasului
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Femeia materialista - complet
Stai ca nu inteleg...adik tipu se casatoreste cu siliconata?...Coane sa ii invite la povestiri adevarate ) ca asta no mai cred...dupa ce o bate o rupe...cainele ei il musk de fund...acu astia se nsoara??? WTF???
Ahhaahhaaa, stai sa vedeti nebunie, ca a aparut din nou postul acela pe blog, si cam asta ar fi continuarea ) =))) :
"Cea mai frumoasa parte vine insa acum… Mircea, asta o sa-ti placa! Dupa cum spuneam, acum cateva zile mi-a venit in cap sa va povestesc, atunci cand…
… cand am primit invitatia la nunta! Dap, se casatoresc anul acesta, in iunie. Si asa cum spuneam in debutul primului post din aceasta serie, eu nu ma duc.
Asta a fost Cataline, acum te cunoaste toata Romania, daca la primarie incepe sa zambeasca pe sub mustati Domnu’ Primar cand va face actele sa stii ca-i din vina mea… sa va iubiti si sa fiti fericiti va doresc!"
Love is blind )
deci niciodata sa nu incepem o propozitie cu deci decat in asemenea cazuri ... eo ce cred e ca domnu catalin, acum daca e destept, face in felu urmator ... (asta as face eu) m-as insura cu ea cu contract prenuptial, sau cum mama lui i zice , i-as turna 2-3 copi si apoi as divorta si la divort i-as zice asa HOW'S YOUR DADDY BIATCH
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Femeia materialista - complet
nope. Cred ca domnul Catalin ii va trage o teapa mare mare domnisoarei o sa stea cu ea vreo 2 saptamani asa.. si dintr-o data .. poc o rapesc unii si se duce ..... lii
deci niciodata sa nu incepem o propozitie cu deci decat in asemenea cazuri ... eo ce cred e ca domnu catalin, acum daca e destept, face in felu urmator ... (asta as face eu) m-as insura cu ea cu contract prenuptial, sau cum mama lui i zice , i-as turna 2-3 copi si apoi as divorta si la divort i-as zice asa HOW'S YOUR DADDY BIATCH
Daca ii toarna 2-3 copii, ii plateste pensie alimentara... Thought about that?
Si cu copii ce faci, ii faci doar ca sa te razbuni....gandeste-te mai bine pentru ca mie mi se pare cea mai mare IDIOTENIE.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Femeia materialista partea I
Quote:
Originally Posted by Sindrom
Si cu copii ce faci, ii faci doar ca sa te razbuni....gandeste-te mai bine pentru ca mie mi se pare cea mai mare IDIOTENIE.
deja domnu catalin chiar e idiot ! adica nah..poate acu de valentine's day sa o duca un congo sau in vreo tara din asta, sa se cazeze..si cat timp ea isi face dush, el pleaca! asa da dar sa se casatoreasca cu ea deja isi strica viata! si nici ea nu ar fi departe.. sa se marite cu el si sa ii faca 2 copii doar ca sa se razbune.. ar fi chiar idioata!
PS: nu stiu de ce..dar am impresia ca stiu despre ce siliconata e vorba