Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Zona tehnica Honda - Acura

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-10-08, 08:46   #1
dorinvlas

Stock

Default HONDA Prelude '95 din Bulgaria Euro1 sau Euro2 ???

Salutare...

Am tot citit aici pe forum si pana la urma am decis sa intreb si eu...

Sunt in bulgaria acum, am gasit masina pe care mi-o doresc aici, fara sa mai merg in germania...

Honda Prelude din 03/95 adusa in septembrie din Italia, in acte scrie ceva cu Direttiva 93/59 CCE.........

Masina arata foarte bine si e OK, am negociat cu proprietarul la 2900 euro...

INTREBARE: cum sa fac cu prima inmatriculare in Romania ???

deoarece dupa actele italiene sar parea sa fie EURO1, VOI cei de aici de pe 4tuning forum, ziceti ca euro1 la RAR e non-euro (asta e prima masina la mine, sunt motociclist).

Rog sa ma consultati in aceasta problema... Chiar sper sa primesc un raspuns explicit si bun aici, pentru ca am vazut ca sunteti multi patiti, si cu destula experienta in domeniu HONDA in Romania

Va multumesc.
dorinvlas is offline  
Old 24-10-08, 09:21   #2
!41!
Banned

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Honda]
Default Re: HONDA Prelude '95 din Bulgaria Euro1 sau Euro2 ???

ce motor are ? daca ai noroc iese euro1 din prima . euro2 e abia modelul 97-01

Last edited by !41!; 24-10-08 at 09:24.
!41! is offline  
Old 24-10-08, 16:20   #3
maharvey

Stage 3

maharvey's Avatar

s-ar putea sa nu ai probleme sa-ti dea E1 din prima. un civic 1.3 din 95 tot cu acte de italia si aceeasi directiva 93/59 l-au scos E2. eu spun ca nu vor fi probleme, dar tot ce e posibil.
bafta
maharvey is offline  
Old 24-10-08, 22:46   #4
dorinvlas

Stock

Quote:
Originally Posted by !41! View Post
ce motor are ? daca ai noroc iese euro1 din prima . euro2 e abia modelul 97-01
bb3 era ceva scris acolo, motor de 2.0, altceva nu prea stiu ce sa zic, sper ca asta e de ajuns...

multumesc de reply.
dorinvlas is offline  
Old 26-10-08, 05:50   #5
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

topic mutat la sectiunea la care apartine

va rog ca pe viitor daca tot cititi forumul in cautare de informatii sa postati si la sectiunea corecta
merci
Achim is offline  
Old 26-10-08, 21:53   #6
mv11b1
Honda Driver

Stage 3

mv11b1's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by maharvey View Post
s-ar putea sa nu ai probleme sa-ti dea E1 din prima. un civic 1.3 din 95 tot cu acte de italia si aceeasi directiva 93/59 l-au scos E2. eu spun ca nu vor fi probleme, dar tot ce e posibil.
bafta
Eu zic ca-ti da Euro 2. Rezultatul la cererea mea de consultanta privind normele euro (adica euro 2) se bazeaza direct pe directiva asta care o am scrisa in targa. Civicul de care zice maharvey e al meu
mv11b1 is offline  
Old 27-10-08, 20:24   #7
dorinvlas

Stock

Exclamation Re: HONDA Prelude '95 din Bulgaria Euro1 sau Euro2 ???

am luat-o... cand ne intorceam cu baietii din grecia, am oprit si am cumparat-o...

negociat de la 3200 la 2700euro...

istoria e urmatoarea: joi 23 octombrie am plecat spre grecia cu inca 3 baieti la antrenamente pe circuitul din Serres. Suntem motociclisti. Un blog a clubului puteti vedea aici http://estar.raceclub.ca.
Tot drumul povesteam prietenilor despre ce masina as vrea eu si cat de mult imi place. In Bulgaria am zis sa ne oprim la vre-o parcare/autohouse sa ne uitam daca o vedem sa o arat baietilor, mai fumam cate o tigara. Am mers noi destul de mult prin bulgaria, trecem de Sofia si nu departe de granita cu Grecia oprim sa tragem putin aer, cate o tigara si sa vedem ce e in parcarea langa care am oprit. Am aprins tigara, m-am intins ca amortisem si cand intorc capul sa ma uit peste gard la masini imi dau seama ca masina pe care o cautam sta in fata mea la zece metri cu fata spre mine...

asa am gasit-o eu... normal ca nu am luat-o atunci... am plecat mai departe la antrenamente in grecia, si la intoarcere am mai cautat inca vre-o 10 parcari mari, insa nu am gasit inca o honda prelude... aia era singura... am plecat spre ea. Ajungand am vorbit cu proprietarul si am negociat pretul... (eu vorbesc rusa si bulgara e asemanatoare). Iam dat banii si a plecat sa imi faca factura si niste declaratii in oras. Cat l-am asteptat in parcare colegii lui ne-au facut cafea, ne-au servit cu sucuri si ciocolata. Marketing bulgaresc. Am ramas oricum satisfacut...

P.S. masina am verificat-o cu prietenii mei, care stiu si ceva mecanica si alte chestii si detalii despre masini, totul ok cu masina. Toate bune, masina e super, motor perfect pana acum - doar ca e greu de crezut ca masina are deja 280 mii de km la bord...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMAGE_028.jpg
Views:	93
Size:	307.0 KB
ID:	683871   Click image for larger version

Name:	IMAGE_029.jpg
Views:	91
Size:	272.5 KB
ID:	683872   Click image for larger version

Name:	IMAGE_030.jpg
Views:	90
Size:	264.9 KB
ID:	683873  

dorinvlas is offline  
Old 01-11-08, 00:19   #8
!41!
Banned

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Honda]

faina masina .e bb3? mere si peste 300 000 un motor de honda dar totusi trebuia sa cauti una cu mai putini km . succes cu inscrierea
!41! is offline  
Old 04-11-08, 17:58   #9
Rookie

Stage 5

Rookie's Avatar

wow ... mai vad si eu cate o Honda d-asta frumoasa pe la noi ... am vazut masinica zilele trecute, era parcata pe langa Gigalo ... s-o stapanesti sanatos si fara probleme ...

Low is a LifeStyle - StanceWORKS
Sometimes keeping it simple is all we need !!!
Rookie is offline  
Old 04-11-08, 20:20   #10
dorinvlas

Stock

Exclamation Re: HONDA Prelude '95 din Bulgaria Euro1 sau Euro2 ???

Quote:
Originally Posted by Rookie View Post
wow ... mai vad si eu cate o Honda d-asta frumoasa pe la noi ... am vazut masinica zilele trecute, era parcata pe langa Gigalo ... s-o stapanesti sanatos si fara probleme ...
thx...

as fi foarte recunoscator daca cineva din proprietarii de honda prelude, sau pur si simplu honda mi-ar recomanda un service unde as putea sa fac o constatare, diagnostica a masinii... cred ca am un zgomot asemanator cu planetara si mai e un sunet straniu pe deccelerare... poate imi dati un sfat unde gasesc un service bun si ieftin, sau cel putin sa nu fie nevoie sa fac credit la banca ca sa fac o constatare la masina...
dorinvlas is offline  
Old 30-11-08, 03:47   #11
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

mai multe lamuriri puteti gasi aici:https://forum.4tuning.ro/278-zona-tehnica-honda-acura/85774-honda-inmatriculare-norma-poluare.html
topic inchis
Achim is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -