Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Zona tehnica Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 29-01-08, 19:18   #1
salecostel

Stage 2

Default Filtru de polen pt.Honda Prelude "94?

Stie cineva daca Honda Prelude din 1994 are filtru de polen.....si daca are unde e pozitionat?Multumesc anticipat.
salecostel is offline   Reply With Quote
Old 04-02-08, 13:23   #2
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Filtru de polen pt.Honda Prelude "94?

nu are din cate stiu eu. incearca sub plasticul care vine sub stergatoare , intre capota si parbriz. este acolo o gaura de unde trage aeroterma aer si la mine se poate adapta sa pot pune filtru de polen.

\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_
I'd Rather Push A Honda Than Drive A Volkswagon
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
fanete is offline   Reply With Quote
Old 04-02-08, 19:19   #3
salecostel

Stage 2

Asa stiam si eu ca,nu are.....dar la magazin cind am intrebat mi-a zis ca in programul pt.prelude din '94 ar aparea chiar 2 filtre.Asa ca sunt un pic cam cofuz....si am zis ca nu strica sa intreb ca,poate mai stie careva.Oricum multumesc de raspuns
salecostel is offline   Reply With Quote
Old 04-02-08, 21:15   #4
fanete

Stage 5

fanete's Avatar

Member of:
[Honda]

la mine nu aparea filtru de polen... sau aparea... nici nu imi mai aduc aminte ca era acum fo 2 ani faza asta. in sfarsit, eu am luat un filtru de polen din care am sa fac doua ca ceea ce mi-a dat ala de la magazin este dublu la marime cit ar intra in gaura aia de la aeroterma si am sa il tai frumos in doua si fac doua filtre de polen
fanete is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -