Salut,
Am cumparat zilele astea piesele necesare conversiei tamburi -->> discuri. Am primit ambele brate , cu discuri si etrieri, repartitor, pompa frana , servo si o bara stabilizatoare .
Insa am niste nelamuriri legate de repartitor si cilindru ... si pe forumuri gasesc numai pareri contradictorii pe acest subiect.
Repartitorul care mi-a venit este 3030 (exact asa am si eu pe masina in momentul de fata) si cilindrul este stantat 13/16".
Cilindrul meu de pe masina este 7/8", (al meu este oricum mai mare decat cel pe care l-am primit, si putin mai mic decat cel "recomandat", cel de 15/16")
Multi spun ca am nevoie de repartitorul( prop valve ) 4040 si de cilindru(master cylinder) 15/16" ,.. altii spun ca nu trebuie sa mai schimb astea 2 piese.
Am facut in State comanda sa imi aduc si un repartitor 4040. Si ma gandesc sa iau si pompa 15/16. Dar chiar e necesar ??
Baiatul care mi le-a vandut zice ca au fost pe un Vti montate , si ca au functionat exact in configuratia pe care mi-a trimis-o, cu repartitorul 3030 si cilindrul 13/16". Insa am citit pe multe forumuri , si am vazut f multe pareri diferentiate , si nu stiu pe ce configuratie sa merg acum.
Pareri ceva? Care a mai facut conversia asta , bagati aici niste informatii.