Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Alte discutii Alfa Romeo

Reply

Thread Tools
Old 24-07-08, 18:38   #1
sici

Stock

Default alfa spider

salut,
am si eu nevoie de sfatul vostru si de niste informatii daca se poate.
vreau sa imi cumpar o alfa spider din 2003 sau 2004, cea cu facelift-ul nou. nu prea am incredere in sistem de acoperire cu husa pe perioada iernii. la ce probleme ar trebui sa ma astept din acest punct de vedere sau daca mai sunt si altele in ceea ce priveste masina, fiablilitatea, suspensii, etc.
multumesc
sici is offline   Reply With Quote
Old 26-07-08, 15:04   #2
cacoveanu_bogdan

Stock

Default Re: alfa spider

salut,
eu am un spider de 2 ani si nu am avut nici un fel de problema pana acum. am avut zapada si de 20-30 cm pe acoperis si nu a curs nici o picatura inauntru.
pe ploaie la fel, nu o sa ai nici un fel de problema cu acoperisul.
sper sa te fii ajutat.
bafta
cacoveanu_bogdan is offline   Reply With Quote
Old 27-07-08, 20:59   #3
sici

Stock

mers mult.
sici is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 10:33   #4
tibit

Stage 2

tibit's Avatar

Quote:
Originally Posted by sici View Post
salut,
am si eu nevoie de sfatul vostru si de niste informatii daca se poate.
vreau sa imi cumpar o alfa spider din 2003 sau 2004, cea cu facelift-ul nou. nu prea am incredere in sistem de acoperire cu husa pe perioada iernii. la ce probleme ar trebui sa ma astept din acest punct de vedere sau daca mai sunt si altele in ceea ce priveste masina, fiablilitatea, suspensii, etc.
multumesc
si eu sunt interesat sa imi cumpar un spider dar din 2000, si sunt curios cum rezista masina pe timpul iernii (husa cel putin).
tibit is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 10:42   #5
simplu

Stage 4

Eu am un golf 3 cabrio si dupa o iarna facuta pot sa spun ca sunt multumit de prelata de fabrica (cea dintr-un material plastic - nu cea din material textil)
Singura problema ar fi ca se face frig destul de repede daca opresti motorul - pierde caldura din interior mult mai repede decat o masina normala.
In rest nimic de reprosat...
simplu is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 10:54   #6
tibit

Stage 2

tibit's Avatar

ma gandesc ca cea textila sa nu inghete si sa crape pe timpul iernii daca nu o tin intr-un garaj, cat despre o iesire la munte cu masina iarna nu cred ca e recomandat
tibit is offline   Reply With Quote
Old 19-08-08, 09:19   #7
simplu

Stage 4

Poti sa pui o prelata pe masina dar nu cred sa crape de la inghet - ar insemna ca toti cei cu top din textil isi schimba prelata anual...
simplu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -