Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Zona tehnica Alfa Romeo

Reply

Thread Tools
Old 16-04-07, 15:07   #1
generalul

Stage 2

generalul's Avatar

Default Caut un manual de intretinere(cartea masinii)pentru ALFA ROMEO 75 twin spark

Caut de un an de zile manualul de utilizare al masinii.e o alfa romeo 75 din 1989.
Cine ma poate ajuta cu cartea tehnica sa nu ezite sa o faca.mersi mult
generalul is offline   Reply With Quote
Old 22-04-07, 21:36   #2
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Caut un manual de intretinere(cartea masinii)pentru ALFA ROMEO 75 twin spark

Vad ca esti nou ,insa nu mai cere ajutor in mai multe locuri ca obosesti audientza...si ne suparam...pai aici> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...52&postcount=4 mi-ai cerut ajutor ,ti-am dat si ....iar tu ca raspuns ai ignorat total mana intinsa ,mai mult decat atat,ai deschis un topic pentru o problema la care ai solicitat si primit ajutor...
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 28-04-07, 23:01   #3
generalul

Stage 2

generalul's Avatar

Default Re: Caut un manual de intretinere(cartea masinii)pentru ALFA ROMEO 75 twin spark

Imi cer scuze dar am vazut tarziu.
Multumesc ptr ajutor.O sa tin cont de sfaturile pe care mi le-ai dat.
generalul is offline   Reply With Quote
Old 25-12-07, 11:40   #4
SaRsY

Stage 1

salutare pt o alfa 164 ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de raparatie pls multumesc sarsy2318@yahoo.com
SaRsY is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -