Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Zona tehnica Alfa Romeo

Reply

Thread Tools
Old 31-03-07, 15:09   #1
hellmaker

Stock

Default Probleme, dom'le...

Am si eu 2 probleme cu Alfa mea(156 1.9 JTD):

1. Ii scartzaie amortizoarele pe fata. Trebuie sa le inlocuiesc? sau exista vreun lubrifiant pentru ele? sau ma poate indruma cineva catre o solutie?

2. Nu mai trage serios. Inainte zvacnea destul de puternic. Acum nu mai e asa. Adica trage dar nu ca inainte. Au filtrele(de motorina/aer) vreo legatura cu asta? sau e ceva mai grav? sau pur si simplu m-am obisnuit eu prea tare cu ea...
hellmaker is offline   Reply With Quote
Old 31-03-07, 19:33   #2
syncron

Stage 5

Default Re: Probleme, dom'le...

Quote:
Originally Posted by hellmaker View Post
Am si eu 2 probleme cu Alfa mea(156 1.9 JTD):

1. Ii scartzaie amortizoarele pe fata. Trebuie sa le inlocuiesc? sau exista vreun lubrifiant pentru ele? sau ma poate indruma cineva catre o solutie?

2. Nu mai trage serios. Inainte zvacnea destul de puternic. Acum nu mai e asa. Adica trage dar nu ca inainte. Au filtrele(de motorina/aer) vreo legatura cu asta? sau e ceva mai grav? sau pur si simplu m-am obisnuit eu prea tare cu ea...
sal problema nu e la amortizoare face mai mult la frig ,si cu trasu ai cateva probleme daca vrei le rezolvam da pm
syncron is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 18:41   #3
hermens

Stage 1

hermens's Avatar

schimba filtrele prima data , si dupa pune si u un testar pe ea daca nu se schimba situatia
hermens is offline   Reply With Quote
Old 03-05-07, 12:20   #4
Alex_Alfa

Stage 5

Alex_Alfa's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

Vezi cum stai si cu debitmetrul
Alex_Alfa is offline   Reply With Quote
Old 08-08-07, 14:32   #5
traiangtg

Stage 2

traiangtg's Avatar

filtrele au foarte mare importanta(mai ales dak sunt neschimbate de mult timp si ...imbacsite de praf).eu am un 156 1.6 ts si aveam aceeasi problema ...nu mai tragea ...adik imi dezvolta in loc de 120 de cai vreo 70 si era dibn cauza debitmetrului..cel mai bine du o la un tester.pa
traiangtg is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -