Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN Forum VW - dedicat posesorilor de VW: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply
 
Thread Tools
Old 08-01-18, 11:04   #1
nsnro

Stock
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Default Probleme Passat B5

Salutari.

Am sa incerc sa fiu cat mai direct cu problemele avute:

Am pornit motorul acum aproximativ o luna, l-am lasat 20 minute la relantiu. Cand m-am intors la masina, mergea greu si trepida, pana a murit. L-am pornit din nou, l-am turat si a murit iara. Dupa, nu a vrut mai porneasca.

Cateva zile mai tarziu, cei cu slepul l-au pornit din a 3-a incercare si masina a fost dusa la service unde au incercat sa recreeze problema, ea aparand doar odata. Au zis ca nu apare nimic pe diagnoza si tot ce pot face e sa presupuna ca e pompa de motorina de la rezervor, insa nu erau siguri.

Am luat masina de la service si am mers cu ea cateva saptamani bune. Doar odata a pornit mai greut, dar totusi de la prima cheie. Acum 2 saptamani mi-a murit motorul in mers (foarte lin, nici nu am observat ca o murit initial) cand era cald deja si mi-a luat cateva incercari sa-l pornesc.

Alte simptome: motorul trepideaza cand a rece si la relantiu si turatiile scad. Nu e problema constanta, doar pe etape. Cand ajunge la 80-90 grade problema dispare total.

Vreo idee care ar fi problema? Tin sa mentionez ca am aprins martorul de motor cu o eroare de la EGR, insa este o eroare mult mai veche care a cauzat o singura problema la turbo, care a fost rezolvata, insa a ramas aprins. La service mi s-a spus ca nu poate sa fie de la ea problema, insa am auzit de la alte surse ca e posibil sa fie si de la EGR problema.

Vreo idee ce ar putea sa fie?
nsnro is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -