Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN Forum VW - dedicat posesorilor de VW: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply
 
Thread Tools
Old 19-12-16, 00:02   #1
limbasangabriel

Stock
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Default probleme MK4

Bună tuturor, am și eu o problema la mașina mea un golf 4 motor de 1.6 100 cai din 98 SR
nu știu sa descriu prea concret problema dar nu încarcă bateria sau e un scurt de fura curent...Am ieșit la o tura cu mașina, am oprito la un prieten și după 2 minute vreau sa o pornesc și nu mai avea curent bateria, am împinso a pornit și am plecat acasă ,în drum spre casă lumina din bord se făcea tot mai slabă, s-a aprins în bord abs'ul și airbag'ul aman2 pe culoare galbena, I scăzuse puterea la mașina călcăm accelerația și nu accelera după care am oprit faza scurta și a rămas mașina pe pozitie și mașina a revenit la normal trăgea bine și s-a stins abs'u , după care pornisem din nou faza scurta și s-a stins umpic lumina din bord și s-a aprins un bec roșu în bord și a început sa pipăie, cum stingeam faza scurta revenea la normal, cum o aprindeam se aprindea becu roșu în bord și pipaia,mentionez ca am fost cu ea la mecanic și mi-a schimbat ceva pe alternator dar nu stiu cum se numește, bateria aproape noua de 75 Ah ...ce poate sa fie?
limbasangabriel is offline   Reply With Quote
Old 26-12-16, 11:27   #2
morpheusP

Stage 3
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 80
Default Re: probleme MK4

alternatorul.
morpheusP is offline   Reply With Quote
Old 11-01-17, 20:58   #3
shadowsss

Stock
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
Default Re: probleme MK4

Salutare.
Nu stiu daca postez unde trebuie dar o data la 3 luni (cu aproximatie) am o astfel de problema la un golf3 1,4i 60CP din 97.

Nu-mi porneste nici sa moara.
Tensiunea pe baterie este de 12,02V dar nici macar nu invarte electromotrul, toate becurile din bord palpaie iar turometrul se ridica undeva la 2000. Ultima data cand a facut asa i-am scos borna + de pe baterie iar dupa jumatate de ora a pornit fara probleme.
Am uitat sa mentionez ca in bord se aude un releu care cupleaza si decupleaza ca un nebun si...cred ca m-i se reseteaza si ECU pentru ca ceasul se face 00:00 exact ca atunci cand scoti borna +.
Nu stiu ce naiba sa-i mai fac. As vrea sa ma duc la un service dar nu pot sa o pornesc.
shadowsss is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -