Vreau sa va scriu foarte pe scurt cateva impresii. Deocamdata sunt in Helsinki, unde am ajuns cu avionul, dar masina am lasat-o in Gdansk.
Despre drum voi povesti pe larg cand ajung acasa, acum vreau doar sa va spun ca aici e ca la Salonul auto de la Detroit, ultimele modele de masini. 70 la suta sunt Toyote si Honde, inca o confirmare ca oamenii inteligenti stiu ce sa-si ia.
Pentru cei care n-au prietene, aici este locul sa va insurati. Fetele stau mai mult pe la oale, cu munca mai usurel, mai ospatarite, mai bucatarese, barbatii sunt la putere si dicteaza. E pe undeva ca la Iasi. Barbatii au ultimul cuvant. Si ah ce blonde... fotomodele...dar n-am putut sa fac poze ca sunt cu nevasta.
In Finlanda e perfect de condus si venit cu masina. Daca in Atena nu prea sunt locuri de parcare si strazile sunt aglomerate, aici e ca in Bucuresti pe la 3-4 noaptea, sunt in proportie egala masini mici si din clasa compacta sau medie. Daca mai spun ca la 23:30 este inca lumina...Dar e un oras foarte scump, o apa la 2l este 3 euro jumate.
Sper sa gasesc masina cand ma intorc in Polonia. Va mai tin la curent pe unde pot!
Tags:
giá toyota yaris 2017 tại hà nội,
hyundai hd700 dong vang,
toyota vios 2017