Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > NISSAN - INFINITI

NISSAN - INFINITI Forum Nissan -Infiniti - dedicat posesorilor de Nissan - Infiniti: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-13, 02:05   #1
nikoleta24

Stock
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Smile primera 2,2 tdi din 2002 probleme

am si eu o problema cu masina mea,nu o am decat de un an ,dar are ceva km(185 000),insa pana acum nu am avut probleme cu ea,pana saptamana trecuta ,cand nu a mai vrut sa porneasca deloc,invartea la automat,insa nu se tura decar de 2 ori si murea motorul.
am incercata asa,pana bateria,proasta fiind,m a lasat,i am luat baterie noua si pana la urma a pornit,insa nu din prima si am mers cu ea cam 7 km,am oprit -o ,am alimentat si am plecat din nou,inca 5 km.apoi am parcat -o si dupa 7 ore din nou nu am putut sa o pornesc.
am incercat sa o pornesc tractata,insa nu mult,maxim 1 km,si doar o data am bagat o in viteza sa incerc pt ca mi s a rupt carligul de remorcare .
am dus-o pe platforma la un service si cei de aici,dupa ce au pustester -ul pe ea mi au spus ca au verificat injectoarele si sunt ok,insa apar 2 erori la 2 senzori,unul la volanta ,iar celalalt la arborele cotit...si apoi mi au facut devizul de reparatie care ajungea la 60 mil,schimbare kit distributie si restaurare chiuloasa.
momentan am stopat lucrarile si maine iau masina de la ei ,deoarece am motive sa cred ca nici ei nu stiu exact ce are masina si vor doar sa isi faca lucrare...asta am inteles din discutia telefonica avuta cu cel care se ocupa de masina
masina acum merge pornita,cu un spray,insa la fel,nu sta la relanti,moare in cateva secunde,si mai mult,acum scoate si un sunet foarte puternic,pe care nu l a scos nicicand.
maine ii voi face alt test,insa as dori sa stiu,daca cineva a avut pb cu distribtia,ce simptome a avut masina.
mentionez ca este distributie pe lant
mersi si astept pareri
va multumesc
nikoleta24 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -