Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 09-08-06, 11:15   #1
[ A l i n ]™ 2006

Stage 4

Question Ce masina sa aleg ???

Fac peste 13 zile 18 ani, si ar trebui sa ma orientez catre o masina in jur de 5 mii euro. ce sfaturi imi datzi ?? nu vreau o masina puternica, in jur de 120-130 cp.io tind spre fiat coupe. ce zicetzi ? da' nu varianta turbo :P
[ A l i n ]™ 2006 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-06, 15:36   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Ce masina sa aleg ???

fiatu coupe nu mai gasesti la banii astia in mintile ei..din cate stiu eu..gasesti cu multi km ..si eu ma uitasem dupa ele.. ma uitasem si dupa calibre si dupa ursuleti si mai multe modele..incearca altceva..
bafta!
si sa iti iei si carnetu si te hotarasti mai bine dupa ..poate mergi la niste showroomuri si faci un test drive..si afli ce masina se potriveste dupa condus..nu dupa cum arata sau ce scrie pe hartie..e o diferenta totusi
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 09-08-06, 16:24   #3
fuzzy
Dacia Driver

Stage 5

fuzzy's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by [ A l i n ]™ 2006
Fac peste 13 zile 18 ani, si ar trebui sa ma orientez catre o masina in jur de 5 mii euro. ce sfaturi imi datzi ?? nu vreau o masina puternica, in jur de 120-130 cp.io tind spre fiat coupe. ce zicetzi ? da' nu varianta turbo :P
da vezi si tu ca e un topic special ptr asta.....si btw: recomandarea mea ptr cei care sunt "mamaligari" (cei care deabia si-au luat permisu'): luati o masina veche si obisnuiti-va cu ea..... apoi va "dati" la masini mai tari...
Old 09-08-06, 20:16   #4
[ A l i n ]™ 2006

Stage 4

Quote:
Originally Posted by sebaaa
fiatu coupe nu mai gasesti la banii astia in mintile ei..din cate stiu eu..gasesti cu multi km ..si eu ma uitasem dupa ele.. ma uitasem si dupa calibre si dupa ursuleti si mai multe modele..incearca altceva..
bafta!
si sa iti iei si carnetu si te hotarasti mai bine dupa ..poate mergi la niste showroomuri si faci un test drive..si afli ce masina se potriveste dupa condus..nu dupa cum arata sau ce scrie pe hartie..e o diferenta totusi
showroomuri ??? stii u vreo masina noua in 5 mii ? am condus cateva masini: ford mondeo diesel si benzina, espero, cielo, logan, dacia berlina, bmw 520 etc si cireasa de pe tort....un Saviem =))) ..nush ce mi s-ar potrivi. astept pana i-au permisu' k abia m-am apucat de scoala
[ A l i n ]™ 2006 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-06, 20:24   #5
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

nu de masina nou in 5mii zic eu aici, ci de masina in general..sa vezi ce ti se potriveste mai bine..diesel sau benzina.. ce clasa mai mult..vad k iti plac astea sportive asa..ma rog..cu o tenta,nu?..ca toata lumea..iti recomand ceva fara f multa putere..sa inveti sa o conduci si atat.. la 5 mii iti iei o solenza in stare buna si cat de cat noua,si poti sa inveti sa conduci pe ea..sunt atatea scoala....tu alegi..si buzunaru..din pacate
si exista masina nou la aprox 5 mii ..fiat 600(seicento) , si chevrolet spark..
vezi si tu pe net..
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 12-08-06, 01:13   #6
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]

Da 500-600 euro pe o Dacie obosita, iti tii banii deoparte pt un timp, tine-o un an-doi, invata sa te descurci klumea in trafic si pe urma umblii la pusculita cu banii ramasi si-ti iei un Golf 3 ceva....

Si eu mai am unpic si dau de permis, si visez demult la un Golf 2 GTI 16v, dar ma mai trezesc din cand in cand.

Toate la timpul lor.
George_P. is offline   Reply With Quote
Old 12-08-06, 01:17   #7
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by [ A l i n ]™ 2006
ia uite o masina buna pt tine

=>

e de vanzare ia legatura cu proprietarul !! road810runner pe YM
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P7140002.jpg
Views:	136
Size:	104.8 KB
ID:	136963  
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 05-09-06, 09:21   #8
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Daca inca nu ti-ai luat masina tipule atunci iti recomand o dacie cat mai ieftina ca sa inveti sa conduci ca de iti iei o masina mai perfomanta atunci o sa plangi cand va trebui sa schimbi pe ia ambreiaj frane si alte cate si mai cate , deci ia o dacie de 10 mil rupe-o intr-un an si dupa ce ai invatzat poti sa-ti iei o masina asta e sfatu meu
draculas is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -