Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-11-08, 12:57   #1
arrowhead

Stage 3

arrowhead's Avatar

Default Cat tine un motor pe benzina aspirat normal

Deschid acest topic , nu stiu daca s-a mai discutat dar eu sunt interesat cat tine un motor pe benzina daca e intretinut asa cum trebuie ? Am sa rog pe toti cei ce au masini pe benzina cu multi km la bord sa posteze ce masina este , cilindree cai putere si cati km arata bordul , astfel incat sa ne facem o idee despre fiabilitatea motoarelor pe benizna aspirate normal .
Se exclud de aici motoarele care deja consuma ulei sau cele la care s-a facut segmentare , poate cu ocazia asta ajutam pe cei ce vor sa isi cumpere o masina second sa afle cata viata mai are in el motorul respectiv .
Am condus intr-o vreme un TICO (daewoo) 796 cmc 40 cai (un fel de ascutitoare pe roti ), ce m-a frapat este ca avea aproape 300.000 km si motorul nu consuma ulei si nu batea parea a fi in parametrii .... Proprietarul un taximetrist se jura ca nu l-a segmentat.
Alt exemplu Rover 25 1396 cmc 103 cp aspirat normal 170.000 km functioneaza perfect .
Astept sa aflu cati km au masinile voastre.
arrowhead is offline   Reply With Quote
Old 05-11-08, 15:41   #2
arrowhead

Stage 3

arrowhead's Avatar

Default Re: Cat tine un motor pe benzina aspirat normal

acum am vazut ca exista un topic similar informatia este acolo deci se poate sterge....
arrowhead is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 08:59   #3
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Nu consuma ulei? mai mult decat maximul acceptat de constructor? sau deloc
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 07-11-08, 11:09   #4
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Mai important este cum s-a mers cu masina in cauza, nu nr de km.
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-08, 19:29   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Un motor pe benzina aspirat normal, sau orice alt gen de motor, tine cat vrei tu, daca-l intretii corespunzator.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 08-11-08, 20:29   #6
Cristty
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Cristty's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]

Cel mia mult la orice fel de motor conteaza intretinerea.Uitate pe mobile ca sunt masina cu 300 - 400 mii km pe beznina iar diesel sunt si cu 800 mii iar masinile merg foarte bine.Atat timp cat intretinerea este facuta cum trebe te poate tine ( acum depinde si de producator ) dar fara probleme peste 400 mii.

Cristty is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -