| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
25-09-08, 01:41
|
|
 Stage 5
|
tuning si femei
Ma sacaie subiectul asta de ceva vreme incoace... De cand, unde, si de ce alaturarea dintre femei si tuning, sau masini in general? Astea sunt niste jucarii facute sa ne ia gandul de la femei, nu invers. Am vazut atatea emisiuni si masini prezentate in reviste care nu le puteam vedea din cauza vreunei domnisoare bagate parca cu forta in imagini.
Pe mine unul ma irita, ma irita in reviste, ma irita hostess-urile de la saloanele auto, fetele care isi fac veacul pe langa masini pe la expozitii. Ma intereseaza masina, aia vreau s-o vad, nu fundul vreunei domnisoare.
Voi ce parere aveti?

Official Porsche hater.
|
|
|
25-09-08, 02:03
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Toyota]
|
Re: tuning si femei
total de acord cu tine. good point
|
|
|
25-09-08, 08:02
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
problema cred ca este majoritar in Romania, pentru ca ce am vazut despre hostesse la saloanele de afara, or fi ele dezbracate, dar sunt decente, nu sunt obscene, cum am mai vazut pe la noi.
|
|
25-09-08, 11:17
|
|
 Stage 5
|
si mai rau e ca majoritatea nu stiu absolut nimic despre masina respectiva.
|
|
|
25-09-08, 12:41
|
|
 Stage 5
|
Pai n-ati prins ideea.Automat cand va luati o masina super tunarita trebuie si un 'accesoriu' de genul ..altfel nu sunteti la moda  De asta organizatorii pun 'maimutze' pe/langa/in masini , poate va ajuta sa luati o decizie (blonda bruneta roscata , ce se potriveste mai bine cu masina) 
Oricum nu cred ca ar vrea cineva doar sa stea de vorba cu ele la cum arata
|
26-09-08, 16:07
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
S-a dovedit faptul ca femeile si masinile atrag barbatii.
Din acest motiv cele 2 fac pereche si merg pe la saloane.
In sa sunt de acord cu ideea altora: sexi nu inseamna obscen.
|
|
|
26-09-08, 16:22
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
cererea publicului tinta aduce cucoanele pe langa masini.
niciun organizator de show sau expo nu s-ar incarca cu banii de dat, figurile, fitele si durerile de cap pe care le aduc zanele astea daca nu ar fi necesare pentru succesul manifestarii..
|
|
|
29-09-08, 15:46
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
si mai rau e ca majoritatea nu stiu absolut nimic despre masina respectiva.
|
adevarat  insa...alea care stiu nu stau ca "maimutele" pe la expozitii
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
S-a dovedit faptul ca femeile si masinile atrag barbatii.
Din acest motiv cele 2 fac pereche si merg pe la saloane.
In sa sunt de acord cu ideea altora: sexi nu inseamna obscen.
|
exact, femeile si masinile atrag si nu numai barbati, atrag privirile in general.
Quote:
Originally Posted by aleks
cererea publicului tinta aduce cucoanele pe langa masini.
niciun organizator de show sau expo nu s-ar incarca cu banii de dat, figurile, fitele si durerile de cap pe care le aduc zanele astea daca nu ar fi necesare pentru succesul manifestarii..
|
si bineinteles succesul e pe primul loc
|
|
|
29-09-08, 16:46
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
da, succesul manifestarii inseamna recuperarea banilor si evident profit, daca se poate, iar daca asta se cere, asta se aduce.
|
|
|
29-09-08, 17:02
|
|
|
Girl on Road
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
am inteles exact ce ai vrut sa spui  chiar de la inceput
|
|
|
29-09-08, 17:15
|
|
General Supervisor
 Stage 5
|
ok, mea culpa, am crezut ca m-am exprimat ambiguu si de asta
|
|
|
30-09-08, 07:54
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
S-ar putea incerca un expo-tuning FARA femei  A fost editia 1 cu femei, a fost si a 2a, si a 3a... s-ar putea incerca sa se renunte la ele, sa vedem daca publicul va fi la fel de atras. Eu zic ca da! Si cand zic fara femei la standuri, ma refer la absolut toti, fara exceptii.
1. Sexy s-a transformat in indecent si vulgar.
2. Nu mai ai loc sa vezi masina din cauza silicoanelor.
3. Am vazut faze in care venea omu' sa faca o poza la masina cu un aparat mai profi si instant 2-3 d'nsoare siliconate si dezbracate sareau pe capota masinii, de nu mai iesea nici culoarea in poza.
4. Sa nu mai vorbesc de "urmele" lasate pe vopsea si pe tabla de diversele accesorii ale d'nsoarelor, unghii etc. Sa spuna expozantii daca nu e asa...
Motive in plus sa se renunte la duduile siliconate. Nu am nimic cu ele, dar pana la urma... e tuning sau...?
|
01-10-08, 15:20
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Eu sunt pro fetelor atat timp cat nu devin foarte vulgare.
Nu cred ca exista salon de tuning in lume, in care sa nu fie prezente niste hostesse langa anumite masini.
|
|
|
02-10-08, 12:35
|
|
Stage 2
|
doar nu ai vrea sa fie unu care are doctorat in mecanica langa masina sa-ti dea detalii pana la ultimul surub.
Sunt de acord ca ele sa stea langa masina,sa reprezinte acea masina,dar nu sa se urce pe ele si sa se creada printese si ca nu poti sa vorbesti cu ele daca nu ai cont in banca in euro.Majoritatea care sunt in expozitii de tuning au niste fumuri in cap,mai mari decat vedetele de la TV
|
|
|
08-10-08, 21:11
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
Eu sunt pro fetelor atat timp cat nu devin foarte vulgare.
Nu cred ca exista salon de tuning in lume, in care sa nu fie prezente niste hostesse langa anumite masini. 
|
Exact hostesse nene cu pitipoance, sa zicem nu toate, dar totul pleaca de la felul in care se imbraca sau sunt imbracate/dezbracate, pentru ca eu as fi curios daca fetitele alea ar fi mai imbracate, un pic asa si daca ar stii in afara de marca masinii ceva despre masina, gama, sau clubul in unele cazuri care le reprezinta.
|
|
|
|
|