Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-10-08, 08:53   #1
valihg

Stage 2

valihg's Avatar

Member of:
[VW]
Default schimbare permis strain

Salut Mi-am luat permisul in decembrie 2004 catB in Romania, am plecat in Anglia iar in august 2006 l-am schimbat cu permis de UK ca asa imi cereau gaborii de acolo ca sa imi ia puncte de pe el...in fine. Acum revenind in tara as dori sa il schimb din nou in cel romanesc ( ca sa imi ia si astia puncte aici...) ). Ce tre sa fac, unde sa ma duc sau unde sa ma interesez pentru aceasta schimbare. Si nu cred ca sunt singurul care vine in Romania cu permis de afara...
valihg is offline   Reply With Quote
Old 07-10-08, 09:05   #2
r0xanicutza

Stage 4

r0xanicutza's Avatar

Default Re: schimbare permis strain

mai multe informatii aici: http://www.prefecturabucuresti.ro/co...chimbarea.html
r0xanicutza is offline   Reply With Quote
Old 08-10-08, 12:34   #3
valihg

Stage 2

valihg's Avatar

Member of:
[VW]

merci joy4 pentru link...cred ca imi era prea lene sa caut eu pe google...chiar ma ajutat...dar voi ce ziceti sa imi pastrez permisul asta strain...mai are careva permis din afara..a avut careva probleme cu permis strain pana acum...???
Old 08-10-08, 12:52   #4
r0xanicutza

Stage 4

r0xanicutza's Avatar

io stiu k poti sa il tii o perioada... nu cred k e problema..... dar nu stiu ce sa zic....
r0xanicutza is offline   Reply With Quote
Old 08-10-08, 16:40   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

pastreaza-l. scapi mult mai repede de controale si prostii de-alea
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 09-10-08, 14:41   #6
valihg

Stage 2

valihg's Avatar

Member of:
[VW]

la asta ma gandeam si eu ionut_cluj ca politia inca nu are o lege in legatura cu persoanele care detin un permis strain...merci pentru sfaturi...raman dator cu o bere la voi
Old 30-08-11, 14:35   #7
valihg

Stage 2

valihg's Avatar

Member of:
[VW]

Salutare din nou! Revin cu o povestioara in legatura cu permisul meu de UK. Am tot zis ca imi schimb permisul si nu am avut nici timp nici banii necesari pentru schimbarea lui. Am plecat in Jud. Mehedinti in interes de servici, acolo m-a oprit politia pentru viteza, s-a rezolvat cu un avertisment. Ideea e ca politisti mi-au luat permisul englezesc, si au zis ca imi dau o dovada de 15 zile si ca trebuie sa imi schimb permisul in cel romanesc. Bine, bine dar mie nu imi trebuie permisul de UK ca sa il pot schimba intr-unul romanesc, nu? Buun. Ajung in bucuresti, ma duc la DCRPIV pipera, acolo imi spune ca imi trebuie permisul de UK altfel cum sa schimb eu permisul din UK in ROM daca nu am ce sa schimb?! Asa ca am cateva optiuni: ori sa ma duc in Mehedinti sa imi recuperez permisul (ceea ce nu era o optiune), ori sa astept sa vina la Directia Politiei Rutiere din Cosbuc si sa il iau de acolo, ori daca nu apuc acolo sa il iau de la Ambasada Marii Britanii. In mehedinti nu mai aveam cum sa ajung, asa ca sun la Directia Pol Rutiere din Bucuresti, care imi spun ca nu ei nu elibereaza nici un permis. :O ca sa il ridic de la ambasada. Sun la ambasada, ei imi spun ca trimit lunar citatii catre Directie sa nu mai trimita permise la ei ca ei nu sunt posta si ca trebuie ca politia sa trimita permisele direct la DVLA din UK. Si ca nu au cum sa ma ajute ca ei nu desfac plicurile care vin de la Directie, pur si simplu le trimit mai departe. Simt ca o iau razna...Are cineva cateva bombe sa le arunc astora in cap ???
- Copyright 2025 4Tuning -