Salutare din nou! Revin cu o povestioara in legatura cu permisul meu de UK. Am tot zis ca imi schimb permisul si nu am avut nici timp nici banii necesari pentru schimbarea lui. Am plecat in Jud. Mehedinti in interes de servici, acolo m-a oprit politia pentru viteza, s-a rezolvat cu un avertisment. Ideea e ca politisti mi-au luat permisul englezesc, si au zis ca imi dau o dovada de 15 zile si ca trebuie sa imi schimb permisul in cel romanesc. Bine, bine dar mie nu imi trebuie permisul de UK ca sa il pot schimba intr-unul romanesc, nu? Buun. Ajung in bucuresti, ma duc la DCRPIV pipera, acolo imi spune ca imi trebuie permisul de UK altfel cum sa schimb eu permisul din UK in ROM daca nu am ce sa schimb?! Asa ca am cateva optiuni: ori sa ma duc in Mehedinti sa imi recuperez permisul (ceea ce nu era o optiune), ori sa astept sa vina la Directia Politiei Rutiere din Cosbuc si sa il iau de acolo, ori daca nu apuc acolo sa il iau de la Ambasada Marii Britanii. In mehedinti nu mai aveam cum sa ajung, asa ca sun la Directia Pol Rutiere din Bucuresti, care imi spun ca nu ei nu elibereaza nici un permis. :O ca sa il ridic de la ambasada. Sun la ambasada, ei imi spun ca trimit lunar citatii catre Directie sa nu mai trimita permise la ei ca ei nu sunt posta si ca trebuie ca politia sa trimita permisele direct la DVLA din UK. Si ca nu au cum sa ma ajute ca ei nu desfac plicurile care vin de la Directie, pur si simplu le trimit mai departe. Simt ca o iau razna...Are cineva cateva bombe sa le arunc astora in cap ???