Sa ma scuzi tu ca nu am avut timp sa citesc toate posturile puse de altii insa incerc sa imi spun si eu parerea poate iti este de ajutor poate nu.
1 BMW motor de 3000 te rup taxele indiferent de apartenenta lor
2 Oricare de pe site care isi iubeste masina iti recomanda brandul vare il foloseste
3 Nu BMW-ul este masina la care poti surubarii ca este prea complicata prea legata
4 Daca parintii nu te ajuta si totusi te vezi conducand masina ta nu renunta sa speri macar la vise desii sunt de cele mai multe ori dezamagitoare oricum strange cureaua si strange bani sa iti iei una din BG ca acum se poarta cu 1000-1500 pe care te bazai la inceputul postului pui mana pe un golf pe un opel pe o masina la care taxele si intretinerea sunt ieftine.
5 Revin la punctul unu ai idee cat consuma un BMW din 90 cu motor de 3000? Sa nu te puna draQ sa pleci spre mare cu el ca nu iti ajunge bnzina sa iesi de pe autostrada A2
6 Orice BMW care inca circula pe strazi si este inmatriculat in orice tara sigur a trecut pe la unu care a dat in el pana i-au iesit pistoanele prin capota ca pana la urma nu iti cumrei BMW sa mergi cu 50 si sa pleci in soapta de la semafor.
7 Ai destule variante pe care te poti axa important este ca atunci cand ai strans banii necesari sa nu sari in prima oferta.
8 Nu ii invinovatii pe parinti sunt prudenti probabil au facut credit pt masina si chiar au grija. Eu sunt genul norocos care conduc de la 12 ani tata a fost bisnitar si am condus de la 12 la 23 reo 300 de masini soarta a facut sa imi iau si BE si CE singu si golguletul meu paropo
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/76402-volkswagen-golf-iii-exist.html singur insa eu nu am vrut sa apelez la ei din principiu nu ca nu as fii avut nevoie la 17 ani a fost o cearta si am promis ca nu apelez la ei pt bani intorcanduma la subiect iti urez multa bafta si sper sa se redreseze paintii tai.
Cam atat am avut de spus sa ma scuze restul daca i-am dublat am spus ce au spus si ei insa nu am citit decat o parte din prima pagina. RESPECT si ai mare grija.