Salutare am o problema cu actele masinii sa incep cu inceputul. Acum 1 luna mi-am luat un golf 4 , masina a fost adusa in tara in martie 2008 de catre unu din cluj cel din cluj a vandut-o unuia din pitesti iar cel din pitesti mi-a dat-o mie (tot din pitesti) toate bune si frumoase pana in momentul cand am fost la primarie sa platesc impozitul acolo cineva mi-a spus ca imi trebuie factura fiscala dintre cluj-pitesti.....de ce ?? i-am spus ''domne dar am contractul de vanzare-cumparare dintre cluj-pitesti si pitesti-pitesti si am factura fiscala dintre german si cel din cluj''' si el imi spune ca trebuie sa ma duc tocmai in cluj sa iau factura fiscala ....nu mai inteleg nimic in rest am toate actele in regula brief mare mic carte verde carte service am pana si facturile de la ce piese au fost schimbate la ea ,este radiata in germania are numere rosii masina acum am si rar-ul facut la rar mi-au cerut brief mare mic actele acelea 2 traduse si legalizate si factura fiscala din germania nici cum factura fiscala intre cluj-pitesti. Acum intrebarea mea este daca ala din cluj moare eu ce fac raman cu masina neinmatriculata?? sau se poate face ceva??? Tin sa mentionez ca am incercat sa iau legatura cu ala din cluj si imi zicea ca se duce in germania dupa masini nu are el timp de facturi fiscale deci asta este ca si inexistent.Si cui trebuie sa prezint eu aceasta paguboasa factura fiscala dintre cel din cluj si cel din pitesti??? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.