Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 01-07-08, 11:09   #16
Dripci

Stage 5

Default Re: Recomandare Masina

NU vezi 3000 ron cash in mana niciodata ! Sunt sub forma unui bon valoric pe care il prezinti dealerului care este in programul "RABLA", iar acesta iti scade din pretul automobilului pe care urmeaza sa il cumperi.
PS: raman la parerea mea cu ford sierra
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 19:22   #17
El3ctr0n
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

El3ctr0n's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
toti va dati cu parerea ca iti da 30 de mil la programu remat! helloooo treziti-va!

ce crezi ca te duci acolo la remat , le dai masina si ei iti da 30 de mil asa pur si simplu? trebuie sa duci documente si multe maruntisuri ca sa demonstrezi ca vrei sa iti iei o masina noua! de-abia dupa ce ai luat masina noua iti dau ei cei 30 de mil nu e asa simplu
in primul rand trebuie sa justifici cu acte ca masina e pe numele tau de cel putin 5 ani, banii nu tii da in mana....aia 30 de mil reprezinta avansul la o masina noua...
Old 06-07-08, 01:33   #18
lancerX

Stage 2

lancerX's Avatar

nu prea vad ce masina ar gasi cand la mine cauciuc la a8 ...275/40/r20 ii 18 mil ) 1 singura bucata te poti angaja peste vara la Mc donalds si primesti 8 mil / luna...in 3 luni deja iti iei cv cu 30 si ceva de milioane ; spor
lancerX is offline   Reply With Quote
Old 06-07-08, 03:25   #19
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

ii gasisem un oltcit intretinut bine bine la vreo 15 mil
dolb is offline   Reply With Quote
Old 09-07-08, 03:21   #20
apache

Stage 5

apache's Avatar

are omu' 19 ani si bani din parti...pai daca abea a iesit din bac si a impartit pliante cati bani vreti sa aive?

Eu zic sa stai in banca ta ca o sa iti iei un gunoi de masina, mai bine te plimbi cu trolebuzul sau taxiul...crede-ma ca iti ajung 3 ani de zile....timp care o masina de 10 milioane nu ar rezista...

Am eu o dacie albastra in fata blocului cu 10 milioane...am sunat si nenea ala mi-a zis ca are o singura problema .." sa ma duc nu stiu unde la 3 km de brasov sa cumpar un motor, ca al ei a cazut"
apache is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -