Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 22-06-08, 15:26   #1
TeeJay

Stage 2

TeeJay's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
Default O intrebare legata de inmatriculare

Salut!Am o nelamurire si vreau sa stiu daca ma poate ajuta careva dintre voi.
Situatia este uramatoarea:am un Fiat Ducato din 2004,luat in leasing si am teminat contractul de leasing in data de 15-06-2008,am platit taxa reziduala,iar certificatul de inmatriculare este valabil pana pe data de 23-06-2008,si vreau sa stiu daca trebuie sa mai platesc taxa de prima inmatriculare.
Am auzit de la cineva care lucreaza la inmatriculari auto ca nu trebuie sa mai platesc aceasta taxa.Nu sunt tocmai sigur de aceea va cer ajutorul.Apreciez daca ati putea sa imi oferiti un raspuns pana azi la ora 11 pm.
Va multumesc anticipat!
Old 22-06-08, 20:03   #2
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: O intrebare legata de inmatriculare

nu mai platesti taxa de prima inmatriculare
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-08, 22:26   #3
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

nu mai platesti, s-a platit taxa vamala in 2004 la ea.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 09-03-09, 15:49   #4
lord_wader

Stage 5

lord_wader's Avatar

am o intrebare pt colegii de pe forum care sunt sau au fost in situatia mea:
am cumparat recent o dacia logan prin contract de V-C de la dealer cosmote. masina a fost luata prin leasing de catre firma la care lucreaza omul,s-a terminat de achitat leasingul,dar nu a mai inmatriculat-o ca proprietar a ramas leasingul. omul a radiat -o de la leasing,a scos toate actele necesare vanzarii(carte identitate,fiscal,etc) si a luat-o pe factura(prin cumparare) de la firma la care lucreaza pt a o vinde mie prin contract V-C.
acum el practic dupa cum am mai scris nu este proprietar(nu a inmatriculat masina pe numele lui pt ca tocmai s a terminat leasingul de achitat si s a hotarat vanzarea masinii)pe ci doar vanzator. TREBUIE SA MAI TREACA PE CERTIFICATUL DE INMATRICULARE "instrainata catre.....X.... la data de.....X....." ? ca el practic nefiind proprietar nu are aceasta calitate.
PS(am toate actele fiscale de la leasing etc)
Multumesc!
lord_wader is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -