| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
25-07-05, 09:55
|
|
Stock
|
Despre Logan
As vrea sa stiu si eu parerea voastra despre Logan.E singura masina noua pe care pot sa mi-o permit deocamdata....dar nici nu vreau sa arunc banii aiurea...am auzit multe variante de critici si laude....e cineva pe aici care si-a cumparat asa ceva si poate sa ma ajute sa ma hotarasc?cat consuma?Am auzit ca nue stabila la tinuta de drum,ca franeaza pe o distanta mai lunga decat o solenza...pe unde e adevarul de spre masina asta \"minune\"?
|
|
|
25-07-05, 10:10
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
pey apropo de franare: stii reclama de la tv la dacia logan, nu ?
daca nu, ti-o povestesc eu:
\"- Tati, tati, iar ai trecut de scoala!
- Pay in p**a mea daca iar n-au tinut franele...\"
Ce rautacios sunt...

senza cuore saremmo solo macchine
|
|
|
25-07-05, 11:57
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 4
Member of: [Oltcit] [CITROEN]
|
primul pas ar fi sa te duci la un dealer si sa faci un test-drive. cu ocazia asta vezi pe pielea ta frana, acceleratia si tinuta de drum si-ti faci parerea ta personala. dupa aia incepi sa intrebi proprietarii de logan parerile lor
25-07-05, 12:14
|
|
Stock
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"ALXutz\"
pey apropo de franare: stii reclama de la tv la dacia logan, nu ?
daca nu, ti-o povestesc eu:
\"- Tati, tati, iar ai trecut de scoala!
- Pay in p**a mea daca iar n-au tinut franele...\"
Ce rautacios sunt...
|
 )))).....adevarul ca nu am privit reclama din pct asta de vedere...,-ai pus pe ganduri...  ))))
|
|
|
25-07-05, 12:18
|
|
Stage 2
|
Proprietarii de Logan in proportie de 70% sunt f multumiti de masina pt ca ori nu au condus altceva pana in momentu de fata, ori au avut Dacii sau masini mai vechi care vorba aia... SO.. vb lu road_menace: mergi la un test drive si fa-ti o parere.
La banii care ii dai pe Logan, nu poti sa iei un Clio? (putin folosit)..
PAREREA MEA
Bafta
|
|
|
26-07-05, 14:44
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
Ptr. RTT-Gia ai mers vreodata cu clio la 140 150 sa vezi cum trepideaza si ce urat face nu ca iau apararea la logan ca nu-mi place nici una nici alta insa eu mai bine as lua un logan decat un clio aici vb de un logan care are si el servo si cateva dotari insa daca omu are banu jos si nu apeleaza la rate eu unul mi-as lua altceva la mana a doua.  Si in ceea ce priveste stabilitatea si franele pot sa spun ca macar la varianta full sunt acceptabile.
|
|
26-07-05, 15:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
franarea la logan este si acum o problema...
dupa multe sesizari facute de divershi oameni au decis ca in varianta de top care este 8000 de euro sau ceva de genu sa puna alte pneuri ptr ca s-a dovedit ca aceasta este problema majora la franarea lui logan...
au facut ei alte teste cu pneuri Continental ECO Contact care intra si in echiparea Nubirei 2 si au sesizat ca loganu la viteza de 70 de km la ora franeaza cu 5 metri mai putzin(distantza de franare este mai mica)
mie unu exterioru imi displace din toate punctele de vedere...
stabilitate aici nush ce sa zic dar nu prea vad mare stabilitate pe ea avand in vedere la cat de inalta este si ce suspensii competitive are
fiecare dupa preferintze mie unu per total daca as avea 7000 de euro mi-as lua cielo care mi se pare mai bun decat un logan...kiar daca uni zic ca este foarte veki ca design...mie imi place si acum fatza de logan...!
|
|
|
26-07-05, 15:11
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"orlando\"
dupa multe sesizari facute de divershi oameni au decis ca in varianta de top care este 8000 de euro sau ceva de genu sa puna alte pneuri ptr ca s-a dovedit ca aceasta este problema majora la franarea lui logan...
au facut ei alte teste cu pneuri Continental ECO Contact care intra si in echiparea Nubirei 2 si au sesizat ca loganu la viteza de 70 de km la ora franeaza cu 5 metri mai putzin(distantza de franare este mai mica)
stabilitate aici nush ce sa zic dar nu prea vad mare stabilitate pe ea avand in vedere la cat de inalta este si ce suspensii competitive are
fiecare dupa preferintze mie unu per total daca as avea 7000 de euro mi-as lua cielo care mi se pare mai bun decat un logan...kiar daca uni zic ca este foarte veki ca design...mie imi place si acum fatza de logan...! 
|
vorbim despre stabilitate  ....sa`mi zica si mie cate accidente au fost cu Tico,Matiz sau Damas din cauza stabilitatzii la viteze mari!!! astept un raspuns.... vreau sa punctez faptul ca cele 3 modele mentionate mai sus sunt la fel ca si Loganul poate chiar mai rau ...inguste si inalte  !!!
|
|
|
26-07-05, 15:26
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:
|
Originally Posted by \"orlando\"
|
vorbim despre stabilitate  ....sa`mi zica si mie cate accidente au fost cu Tico,Matiz sau Damas din cauza stabilitatzii la viteze mari!!! astept un raspuns.... vreau sa punctez faptul ca cele 3 modele mentionate mai sus sunt la fel ca si Loganul poate chiar mai rau ...inguste si inalte  !!!
|
Ca un mic offtopic: tico este super bun..ca si raport greutate/forta si felul in care este construit o fac o masina stabila!!ma rog...stabila si atat
oricum eu personal am fost intr-un logan cu taxi si vreau sa zic ca in solenza m-am simtit mult mai bine...si motoru se comporta altfel, e si mai joasa solenza..nu stiu, asta e parerea mea...dar vorba celorlalti mai bine iei de banii aia ceva sh mult mai bun!
|
|
|
26-07-05, 17:25
|
|
 Stage 5
|
o parere prosta in interior scaunnele parca sunt din plastic stai cam incomod!!!!!!
interiorul slab nici un desing
cea mai faina dacie e Solentza
|
|
|
26-07-05, 17:31
|
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
hmm...design...ce pot sa zic..din punctul meu de vedere masina arata super...are mici bube pe ici pe colo...dar care pot si anihilate prin mici interventii  un exemplu foarte bun a fost Proiectul AM care arata SUPER...din spate senzatia de masina inalta a fost anulata de eleron si garda la sol...din fatza spoilerul o facea putin mai agresiva  ....deci arata super...sincer  si se poate si mai bine.. potential are ...trebuiesc doar bani si pasiune  si nu in ultimul rand BUN GUST
|
|
|
26-07-05, 20:04
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

|
|
|
26-07-05, 21:47
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
proiectul AM arata ca un cooor.... cei care zic k arata bine, ori au logan  , ori sunt victime ale publicitatii
k tot suntem la masini&tuning.... va sfatuiesc sa puneti niste arcuri mai sport ,dk se poate zice asa si la logan, si sa o coborati muuuuuult mai jos...
in caz contrar .... http://www.bild.t-online.de/BTO/auto...nderPopup.html
|
|
26-07-05, 22:10
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"SpeedeR\"
proiectul AM arata ca un cooor.... cei care zic k arata bine, ori au logan  , ori sunt victime ale publicitatii
|
NU am Logan dar imi place foarte mult Proiectul AM, intr-adevar imi plac foarte mult reclamele de orice gen ar fi.
dar anul acesta la SAB T&S Loagn AM era acolo si bineinteles ca m-am urcat in el, m-am \"jucat\" un pic pe la butonase si etc si chiar pot sa spun (cu riscu` de a ma face de rusine) ca Logan AM chiar imi place FOARTE FOARTE mult
|
|
|
27-07-05, 04:57
|
|
Stage 2
|
Skmadtm:
Quote:
|
Ptr. RTT-Gia ai mers vreodata cu clio la 140 150 sa vezi cum trepideaza si ce urat face nu ca iau apararea la logan
|
am mers cu clio cu 140-150 si nu face deloc urat, se comporta binisor (zic eu), cat despre tinuta de drum a loganului nu stiu ce sa zic, nu am mers, da' banuiesc ca nu e mai stabila decat clio.
(cat despre aspect, vb ta, nici una nici alta)
parerea mea.
bafta [/quote]
|
|
|
|
|