Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 12-01-08, 13:16   #1
totel

Stage 5

totel's Avatar

Exclamation Tipul motorului!

Cum pot afla ce tip de motor am pe masina? Ma refer la acel cod, nu seria motorului...Si nu din acte, deci doar uitandu-ma sub capota...sau pe altundeva la masina. Masina in cauza este un ROVER 25 2.0 td din 2000.Multumesc anticipat!
Old 14-01-08, 19:00   #2
flo_gt

Stage 2

Member of:
[VW]
Default Re: Tipul motorului!

Nu cred ca uitandu-te sub capota o sa iti dai seama ce norme de poluare are vreo masina, oricum bafta!
flo_gt is offline   Reply With Quote
Old 15-01-08, 08:05   #3
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]

la unele masini scrie de exemplu la renault kangoo,e o tipla lipita pe la capota parca sau la unele era lipita de stalpul lateral al masinii cum deschizi usa in stanga dar la motor era undeva cum ridici capota pe unde sunt farurile acum depinde...la rover chiar nu stiu.cel mai usor iei seria motorului si mergi spre ex la benzinarie si cand iti faci rovigneta iti spune ce norme de poluare are.daca gresesc sa ma corecteze cineva
bogmotorsport is offline   Reply With Quote
Old 15-01-08, 20:16   #4
totel

Stage 5

totel's Avatar

dar chestia e ca nu gasesc nici o serie pe la motor pe acolo decat seria caroseriei...care e scrisa peste tot ms oricum
totel is offline   Reply With Quote
Old 15-01-08, 20:31   #5
bogmotorsport
VW Driver

Stage 5

bogmotorsport's Avatar

Member of:
[VW]

inseamna ca la modelul asta nu scrie ca nu e exclus.ti-am zis pe ce masina am vazut exact.aia nu inseamna ca la toate trebuie sa scrie.dar cel mai usor mergi la o benzinarie,ii dai talonul si il rogi pe baiat sa iti spuna ce norma de poluare e motorul tau si gata
bogmotorsport is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 19:51   #6
totel

Stage 5

totel's Avatar

aha, merci frumos
totel is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -