| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
19-11-07, 09:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Asigurare RCA
Nu stiu daca s-a mai vorbit despre asta dar am nevoie urgent sa ma documenteze cineva . Cand lovesti o masina a unei firme , RCA acopera faptul ca masina respectiva sta , o chestie de genul , nu imi vin nici cuvintele in minte ... imi poate da cineva detalii va rog?
|
19-11-07, 09:58
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Re: Asigurare RCA
cand lovesti o masina sau mai multe,polita ta rca acopera pagubele tertilor.daca vrei detalii,scrie exact clar ce te intereseaza si te lamuresc
|
|
|
19-11-07, 09:59
|
|
 Stage 5
|
acopera si faptul ca masina aceluia nu mai produce nu?De exemplu daca lovesti un taxiu , il despagubeste si pt faptul ca masina sa nu mai produce , nu?despre asta vreau detalii
|
|
|
19-11-07, 10:57
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
|
se despagubeste pe ora de service.deci daca masina se repara in 10 ore,alea i se despagubesc.si trebuie sa faca dovada cu planul,cam cat castiga el pe intervalul ala orar.e valabil si pentru autobuze si ce mai gasesti in transportul in comun

My name is Beu...BomBeu!
|
|
|
19-11-07, 14:43
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by obrazNICK
acopera si faptul ca masina aceluia nu mai produce nu?De exemplu daca lovesti un taxiu , il despagubeste si pt faptul ca masina sa nu mai produce , nu?despre asta vreau detalii
|
nu cred ca despagubeste asa cva .....doar prin tribunal. sau cu violenta ca e la moda
|
|
|
19-11-07, 14:50
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
|
lucrez in asigurari.deci stiu ce spun
|
|
|
19-11-07, 16:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bmwm5
lucrez in asigurari.deci stiu ce spun 
|
mai sus presupun ca te-ai referit la timpul efectiv de reparatie al masinii ce apare si pe deviz. ca dureaza 2 saptamani pana vin piesele, si o luna pana cand iti vine randul la vopsit aia presupun ca nu-i curios nimeni.
|
|
|
19-11-07, 19:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 67DSS
nu cred ca despagubeste asa cva .....doar prin tribunal. sau cu violenta ca e la moda
|
din moment ce intreb inseamna ca stiu ca asa e dar vreau lamuri nu?
Ms mult bmwm5
|
|
|
20-11-07, 09:56
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobo32
mai sus presupun ca te-ai referit la timpul efectiv de reparatie al masinii ce apare si pe deviz. ca dureaza 2 saptamani pana vin piesele, si o luna pana cand iti vine randul la vopsit aia presupun ca nu-i curios nimeni.
|
exact
nu ai pentru ce, obrazNICK
|
|
|
|
|