Am intrat in ceatza!!!!!!! Dispun de 11000 euro maxim si vreau o masina . Ma gandeam la un Megane 1.5 dci 105 cai(berlina) 6 trepte. Apoi Peugeot 307sw 110cp sau Alfa 156 1.9 jtd.Acum ma gandesc la un citroen C5 2.0 hdi 136 cai.Sunt familist si am si un bebe!!!!!!!!!!!!!!!!! AJUTATI-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tot laguna 2 iti recomand si eu sincer si la 11mii gasesti una destul dde buna si cit mai noua ESTE DESTUL DE SPATIOASA PT O FAM ESTE OK ,,BETON''
mai sunt si vw passat 1.9 tdi
opel vectra c 2.0 dti
ford mondeo 2.0 tdci
daca este baiat destept isi ia chiar unul bunisor model pana in 2002. tre sa cauti bine ... ca s-au mai ieftinit. Poti sa prinzi unu 220 CDI chiar cu o piele si clima dar atentie sa iti iei de 143 de cai ( mai este de 116 cai ). Se recomanda aceasta varianta caci este mai rezistenta- majoritatea mercedesurilor diesel avand cu sutele de mii in spate dar merg pefect... dar cu kilometrajele data inapoi puternic. poti sa optezi si pt un E 200 benzina 136 cai ... pe care ti-l iei full la banii astia si pe la 150 mii km reali tot model 2000-2002. Succes.