Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-11-07, 23:59   #1
Crystyann

Stock

Default Sunt putin derutat....

Salutare .... sper sa ma puteti ajuta si pe mine intr-o mica problema , sunt intr-o dilema .. .dispun de 4mii Euro si as vrea sa plec in Italia acolo am o ruda cu cetatenie si as vrea sa achizitionez 1 mashina , fac prin procura deocamdata ...dar nu am idee ce mashina as putea sa-mi iau de acolo la banii astia ( as dorii dupa anu 2000 ceva ) , am rugaminte sa-mi spuneti kteva pareri , cei kre stiti ce mashini sunt acolo si ce preturi, sa stiu dak se merita sa fac acest efort sau ma las pagubash.Multumesc si astept va rog kteva pareri...
Crystyann is offline   Reply With Quote
Old 05-11-07, 00:56   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Sunt putin derutat....

Quote:
Originally Posted by Crystyann View Post
..... .dispun de 4mii Euro ... ( as dorii dupa anu 2000 ceva ) , am rugaminte sa-mi spuneti kteva pareri , cei kre stiti ce mashini sunt acolo si ce preturi, sa stiu dak se merita sa fac acest efort sau ma las pagubash......
Gandeste in sens invers: transcrierea te costa 400-500 euro,asigurarea pe 6 luni minim 400,procura 30 euro ,plus drumul pana acolo ,deja au "plecat" 1000 euro.La toate astea mai adaugam 200 euro drumul inapoi (in functie de distanta la care mergi in IT,la care se includ taxele de autostrada destul de piperate,benzina la peste 1.304 euro/L si motorina la peste 1.2 euro/L),alte cheltuieli ocazionale prin IT,ceva bani de buzunar la intoarcere,deci in final nu mai ramai decat cu 2600 euro (cu indulgenta) pentru masina si abia acum putem cauta o masina.
In functie de zona din care vrei sa o cumperi,poti gasi un Punto din 2000 sau un Peugeot 206 si altele similare.
Pentru a te orienta dupa preturi (si nu a fi tepuit de vanzatori) cumpara revista Quattroruote in care vei gasi catalog de preturi in functie de marca/an/motorizare sau viziteaza www.secondamano.it si www.autoscout24.it Atentie,legea italiana obliga vanzatorul (parc auto si nu particular) sa ofere garantie un an de zile ,si daca nu o doresti ,poti negocia pretul mai jos.
Bafta!

Last edited by turbojack; 05-11-07 at 01:00.
turbojack is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -