![]() |
Sunt putin derutat....
Salutare .... sper sa ma puteti ajuta si pe mine intr-o mica problema , sunt intr-o dilema .. .dispun de 4mii Euro si as vrea sa plec in Italia acolo am o ruda cu cetatenie si as vrea sa achizitionez 1 mashina , fac prin procura deocamdata ...dar nu am idee ce mashina as putea sa-mi iau de acolo la banii astia ( as dorii dupa anu 2000 ceva ) , am rugaminte sa-mi spuneti kteva pareri , cei kre stiti ce mashini sunt acolo si ce preturi, sa stiu dak se merita sa fac acest efort sau ma las pagubash.Multumesc si astept va rog kteva pareri...
|
Re: Sunt putin derutat....
Quote:
In functie de zona din care vrei sa o cumperi,poti gasi un Punto din 2000 sau un Peugeot 206 si altele similare. Pentru a te orienta dupa preturi (si nu a fi tepuit de vanzatori) cumpara revista Quattroruote in care vei gasi catalog de preturi in functie de marca/an/motorizare sau viziteaza www.secondamano.it si www.autoscout24.it Atentie,legea italiana obliga vanzatorul (parc auto si nu particular) sa ofere garantie un an de zile ,si daca nu o doresti ,poti negocia pretul mai jos. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning