Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 08-09-08, 14:20   #46
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Red face Re: Se mai fura masini in Romania?

Sa va povestesc o faza legat de ultimul post.
Mergeam saptamana trecuta la sala, e o sala printre blocuri asa si vad o dacie veche asa mergea incet cu un batranel la volan.Opreste la magazinul de langa sala si cobora din masina cu o rapiditate surprinzatoare.De incuiat nu avea cum sa o incuie(nu s-a auzit nimic), centralizata nu avea- clar , si trec eu prin dreapta masinii.. cheile in contact direct , nici un stress nimic..
Tare asa,nu?
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 09-09-08, 11:07   #47
permanentmark

Stock

Default Re: Se mai fura masini in Romania?

M-am uitat la pagina de web a politiei romane (www.politiaromana.ro) si a crescut furtul auto. Anul asta sa furat deja aproape atatea masini cat sa furat anult trecut.
Oare de ce?
Sau intors ai nostrii din "studii" in strainateta?
Parcul auto este mai nou?
Politia nu face fata?
Si multe alte intrebari.
Cu stima Poti Csaba - director adjunct
permanentmark is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 20:52   #48
sesoi18

Stock

Se mai fura da. Bata-i Dumnezeu sa-i bata de nenorociti cum ia munca altora. Acum 2 luni mi-au furat si mie masina un Opel Corsa 2004 si inca nu am nici un raspuns de la politie, astept si sper in continuare sa o gasesc. Va rog sa-mi dati ceva idei sau situri unde mai pot posta faptul ca mi-a fost furata masina si sa dau mai multe detalii despre ea, poate poate o vede careva undeva.
sesoi18 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-11, 13:00   #49
buse

Stock

Default Re

salut …vreau sa cumpar o masina din italia e vb de un vw polo 2000 eu sunt in italia acum si vreau sa stiu dak e furata vreau sa o cumpar de la o persoana care presupun ca e a lui dar in actele masinii scrie numele une doamne masiina costa super ieftin de aceea ma inacnta …tipul care mio vinde mie nu are acte doveditoare ca e a lui …si mie presupun ca mio da fara nikiun act intre noi problema e ca vreau sa o cumpar sa o duk in rom….mie frik sa nu mi se intample ceva p drum si la vama daca nu am nimik sa dovedesc ca e a mea …deci tipul imi da certificatul ei si asigurarea p numele unei doamne multumesc vreau raspuns urgent ..pna nu plec la drum!!!
buse is offline   Reply With Quote
Old 07-08-11, 13:10   #50
adytzy

Stage 5

adytzy's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[AUDI]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Re

Quote:
Originally Posted by buse View Post
salut …vreau sa cumpar o masina din italia e vb de un vw polo 2000 eu sunt in italia acum si vreau sa stiu dak e furata vreau sa o cumpar de la o persoana care presupun ca e a lui dar in actele masinii scrie numele une doamne masiina costa super ieftin de aceea ma inacnta …tipul care mio vinde mie nu are acte doveditoare ca e a lui …si mie presupun ca mio da fara nikiun act intre noi problema e ca vreau sa o cumpar sa o duk in rom….mie frik sa nu mi se intample ceva p drum si la vama daca nu am nimik sa dovedesc ca e a mea …deci tipul imi da certificatul ei si asigurarea p numele unei doamne multumesc vreau raspuns urgent ..pna nu plec la drum!!!
masina e inscrisa pe italia? te duci frumos cu actele la ACI/PRA/motorizazzione, si faci pasaju de proprietate, ptr polo te costa undeva la 350 de euro, il faci si iti iei de'o grija...nu o sa mai ai probleme....sau cauta persoana care e scrisa pe certificat....

------ Nu e prost cine nu ştie, e prost cine nu întreabă------
adytzy is offline   Reply With Quote
Old 09-08-11, 10:49   #51
buse

Stock

Default Re:

da frate o iau iau actele de la ea si ma duk sa fac pasajul si acolo imi zik aia ca e furata...apoi ce facc cheama aia proprietara si o mierlesc
buse is offline   Reply With Quote
Old 17-08-11, 21:57   #52
GAby645
Opel Driver

Stage 5

GAby645's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Opel]
[AUDI]

aunci ia alta , chestia cu pasajul o poti face si inainte sa dai banii pe masina nu? te duci direct cu ala de la care vrei sa iei masina !! de venit poti sa vii cu ea in romania , de iesit din tara e mai greu

- Copyright 2025 4Tuning -